Στοιχηματικές Ιστοσελίδες Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!

Εγγραφή στη Winmasters

Εμπλοκή του Μάικλ Τζόρνταν στο αθλητικό στοίχημα των ΗΠΑ

Δεν είναι μόνο οι ιστοσελίδες στοιχήματος που ενδιαφέρονται για το ζήτημα της νομιμοποίησης στις ΗΠΑ. Εφόσον ανοίξει η αγορά, είναι πολλοί οι τομείς που αναμένεται να επωφεληθούν. Αυτό το γνωρίζει καλά και ο… Μάικλ Τζόρνταν.

Ο θρύλος του NBA και κατά την πλειοψηφία ο κορυφαίος παίκτης μπάσκετ που πάτησε ποτέ σε παρκέ, έχει μερίδιο στη Sportradar AG. Πρόκειται για έναν πάροχο δεδομένων από αθλητικά γεγονότα, που κινείται σε υψηλότατο επίπεδο. Στη Sportradar συμμετέχει και το NFL. Τελευταία κίνηση λοιπόν, του παρόχου δεδομένων, είναι η σύσταση μιας νέας ιστοσελίδας με την επωνυμία Ad:s.

Η Ad:s, προορίζεται για τον τομέα του μάρκετινγκ, γύρω από το αθλητικό στοίχημα στις ΗΠΑ. Σκοπός της νεοσύστατης ιστοσελίδας, θα είναι να φέρει κόσμο στις ιστοσελίδες στοιχήματος που θα διαθέτουν άδεια λειτουργίας. Η Ad:s θα δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, αλλά και μέσω βίντεο που θα προβάλλονται επίσης στο ίντερνετ. Το πελατολόγιο της Ad:s, είναι πολύ πιθανό να απαρτίζεται από ιστοσελίδες που ήδη συνεργάζονται με τη Sportradar. Τέτοιες είναι η Paddy Power Betfair Plc, η William Hill Plc, και η Ladbrokes Coral Plc.

Αυτούς τους παρόχους υπηρεσιών αθλητικού στοιχήματος, η Sportradar τους προμηθεύει με αναλυτικά στατιστικά στοιχεία από τους αγώνες ποικίλων αθλημάτων.

Είναι χρήσιμο να τονιστεί ότι η Sportradar, έχει στην ιδιοκτησία της και δικά της μέσα ενημέρωσης. Αυτά, μπορούν να αποδειχθούν ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για την Ad:s, στην προσπάθεια που θα κάνει να προσελκύσει τον κόσμο για χάρη των στοιχηματικών ιστοσελίδων. Επιπροσθέτως, η νέα ιστοσελίδα θα βοηθήσει τους υποψηφίους φορείς εκμετάλλευσης να διαφημιστούν σωστά στις ΗΠΑ, ενισχύοντας αυτούς ως προς την κατανόηση των κανονισμών.

Στην Sportradar, εκτός από τον Μάικλ Τζόρνταν, συμμετέχουν κι άλλες σπουδαίες σπροσωπικότητες από το χώρο του NBA. Για παράδειγμα, μερίδιο έχει ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, και ο Τεντ Λονσίς, που έχει στην κατοχή του τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Η έδρα της ιστοσελίδας έχει την έδρα της στο Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας και η ίδρυσή της βρίσκεται στο μακρινό 2003. Πρόσφατα, η αξία της Sportradar αποτιμήθηκε στα 2.4 δισ. δολάρια.

Το αθλητικό στοίχημα οδεύει προς τη νομιμοποίησή του σε όλο και περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ. Ήδη, επτά εξ’ αυτών το έχουν πετύχει, και σύντομα αναμένεται το παραδειγμά τους να ακολουθηθεί κι από άλλες. Οι αρμόδιες υπηρεσίες, εκτιμούν ότι οι διαφημιστικές καμπάνιες που θα στήσουν οι ιστοσελίδες στοιχήματος, μπορούν να αποφέρουν δισεκατομμύρια δολάρια στις πολιτείες.