Στοιχηματικές εταιρίες

Όλα τα παιχνίδια της La Liga παίζουν στην Betshop

betshop-595-new

Η 14η αγωνιστική της La Liga διεξάγεται στις 22-24 Νοεμβρίου και η Betshop προσφέρει όλες τις αναμετρήσεις με πολλές ειδικές αγορές και κορυφαίες αποδόσεις.

Η La Liga παίζει στην Betshop | +21
eeep disclaimer
Betshop
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κουπόνι του ισπανικού πρωταθλήματος ζωντανεύει την Παρασκευή (22/11). Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί ένα και σημαντικό παιχνίδι. Η Λεβάντε θα υποδεχθεί τη Μαγιόρκα στο Ciutat de Valencia. Αμφότερες οι ομάδες εντοπίζονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι, με βάση και τις αποδόσεις, έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη. Παίζουν στην έδρα τους και φαίνεται να έχουν οριακά καλύτερη ομάδα. Το ματς έχει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Το Σάββατο (23/11), η αυλαία ανοίγει με τη δοκιμασία της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Λεγκανές, στις 14:00. Από εκεί και πέρα, στις 17:00 θα γίνει το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι της Μπέτις με τη Βαλένθια. Στις 19:30, η Γρανάδα θα φιλοξενήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς. Οι «Ροχιμπλάνκος» θέλουν τη νίκη και μόνο, αφού ήδη έχουν μείνει πίσω. Το βράδυ, στις 22:00, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Η «Βασίλισσα» επιθυμεί να συνεχίσει με νίκες πριν το clasico!

Η Κυριακή (24/11) έχει και αυτή το ενδιαφέρον της στην Ισπανία, με πέντε παιχνίδια για τη La Liga. Πολύ νωρίς, στη 13:00, η Εσπανιόλ υποδέχεται τη Χετάφε. Δύο καλές ομάδες θα παίξουν για το θετικό αποτέλεσμα. Στις 15:00, η δυνατή φέτος Αθλέτικ Μπιλμπάο παίζει στην έδρα της Οσασούνα. Στις 17:00, θα γίνει το ματς Εϊμπάρ – Αλαβές. Στις 19:30, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Θέλτα, με τους φιλοξενούμενους ειδικά να «καίγονται». Η αυλαία κλείνει με το Βαγιαδολίδ – Σεεβίλλη στις 22:00. Φαβορί εδώ, είναι οι Ανδαλουσιανοί.

Η La Liga παίζει στην Betshop | +21
eeep disclaimer
Betshop
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop

Διαβάστε ακόμα