Στοιχηματικές εταιρίες

Ώρα πρόκρισης στη Μασσαλία για τον Ολυμπιακό

Την ευρωπαϊκή τους συνέχεια και μετά τους ομίλους θέλουν να εξασφαλίσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας απόψε (22:00) απέναντι στη Μαρσέιγ. Το ματς παίζει στη Stoiximan!

Η 5η στροφή των ομίλων του Champions League φέρνει τον Ολυμπιακό στη Μασσαλία όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Μαρσέιγ. Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν ότι αν επιστρέψουν στην Ελλάδα αήττητοι εξασφαλίζουν την 3η θέση και την παρουσία τους στους “32” του Europa League, ενώ με νίκη και ήττα της Πόρτο από την Σίτι, διατηρούν ελπίδες και για την πρόκριση στους “16” του Champions League.

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός στη Stoiximan
eeep disclaimer
Stoiximan
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα συνεχίσουν λοιπόν οι Πειραιώτες να παίζουν στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο; Η… χρυσή διπλή ευκαιρία 2Χ που εξασφαλίζει στον Ολυμπιακό την ευρωπαϊκή συνέχεια προσφέρεται στο 1.57 στη Stoiximan.

Για την σπουδαία αναμέτρηση της Μασσαλίας η Stoiximan έχει ετοιμάσει μία σούπερ προσφορά* έως και 5’ πριν τη σέντρα, εκατοντάδες στοιχήματα και ειδικές επιλογές σε Κορυφαίες Αποδόσεις, 0% γκανιότα** αλλά και Ενισχυμένες Αποδόσεις όπως στο 3.50 το να σκοράρει ο φορμαρισμένος Κώστας Φορτούνης.

Fantasy με 25.000€*** εγγυημένα

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού βρίσκεται και στο Fantasy τουρνουά της Stoiximan για τα 6 παιχνίδια του Champions League των 22:00, με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα ύψους 25.000€***!

Πέρα από το ματς των ερυθρολεύκων, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Λίβερπουλ-Άγιαξ, Ατλέτικο-Μπάγερν και Πόρτο-Μάντσεστερ Σίτι με πλήθος Ενισχυμένων Αποδόσεων στη Stoiximan όπως να σκοράρει με πέναλτι η Λίβερπουλ (4.65), νίκη Μπάγερν & Over 1.5 (5.30), νίκη Σίτι με ανατροπή στο σκορ (9.75).

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός στη Stoiximan
eeep disclaimer
Stoiximan
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
**Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.
***Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.
Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Διαβάστε ακόμα