Στοιχηματικές Ιστοσελίδες Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!

Εγγραφή στη Winmasters

Επιλέγοντας τα μονά αποδεκτά

Μπορεί οι περισσότεροι να έχουν διαφορετικές βλέψεις, παρόλα αυτά οι πιθανότητες να είναι ένα παίκτης κερδισμένος μακροχρόνια από το στοίχημα είναι λιγοστές. Θα πρέπει να έχετε συνειδητοποιήσει εδώ και καιρό ότι παίζουμε μεν κάτι που είναι αποτέλεσμα μελέτης και δε στηρίζεται αποκλειστικά στην τύχη, εντούτοις το πράττουμε για ψυχαγωγικούς λόγους και όχι επιβίωσης. Γι’ αυτό και οι επιλογές μας θα πρέπει να είναι μετρημένες και πάνω απ’ όλα, εντός των οικονομικών δυνατοτήτων μας.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι και συνδυασμοί στοιχηματισμού, αλλά σίγουρα ο πλέον κερδοφόρος σε βάθος χρόνου και αυτός οποίος επιλέγει ο παίκτης που ξέρει τι πρέπει να κάνει για να βγει κερδισμένος, είναι τα «μονά αποδεκτά». Πρόκειται για την επιλογή μόνο ενός σημείου σε κάθε ποντάρισμα, τακτική που αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες μας για «ταμείο» συγκριτικά με ένα παρολί στοίχημα, όπου θα περιμένουμε τρία, τέσσερα ή παραπάνω σημεία για επιβεβαίωση. Αν τα σημεία που επιλέξουμε, τα ποντάρουμε σε «μονά αποδεκτά» αντί ενός παρολί, με τις αποδόσεις να βρίσκονται γύρω στο 2.00 και ακολουθώντας για μεγάλο διάστημα αυτή τη στρατηγική, τότε αυξάνουμε τις πιθανότητες του να προκύψει κέρδος σε βάθος χρόνου.

Ένα παρολί, έχει σίγουρα μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με το «μονό». Στο μονό αποδεκτό ο παίκτης αισθάνεται ότι έχει ποντάρει σωστά τα χρήματα του, παίζει με καλύτερη ψυχολογία και δεν περιμένει τρία ή τέσσερα ματς, όπου πολλές φορές ένα χαμένο «χαλάει» όλο το δελτίο. Η άλλη όψη του νομίσματος, βέβαια, είναι ότι τα μονά αποδεκτά συνήθως έχουν χαμηλή απόδοση και κατά συνέπεια δεν μπορούν να ανεβάσουν κατά πολύ το κεφάλαιο σας, ακόμη κι αν κάνετε μεγάλο σερί θετικών αποτελεσμάτων.