Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!
Εγγραφή στη Winmasters

Flutter: Πτώση 98-120 εκ. ευρώ στον στοιχηματικό τζίρο!

H Flutter Entertainment πρόσφερε μία ενημέρωση στη στοιχηματική αγορά σε σχέση με τις εξελίξεις από την εξάπλωση του κορωνοϊού. Οι μαζικές αναβολές των πρωταθλημάτων σε όλο τον πλανήτη, σύμφωνα με μία από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές, θα επηρεάσει δραματικά τη βιομηχανία του στοιχήματος με τον τζίρο να σημειώνει σημαντική πτώση για το 2020.

Σύμφωνα λοιπόν με την Flutter, το 2019 η συγκεκριμένη εταιρεία παρήγαγε περίπου το 78% του ετήσιου τζίρου της από το αθλητικο στοίχημα.

Για να γίνει πιο απλή η ποσοστοποίηση της ζημιάς από τον κορωνοϊό για τον όμιλο, το 2020 η Flutter αναμένεται να δει μία μείωση των εσόδων της κατα 98 ως 120 εκατομμύρια ευρώ!

Αυτό το σενάριο είναι βασισμένο στο ότι όλοι οι περιορισμοι στις αθλητικές δραστηριότητες θα διατηρηθούν μέχρι τον Αύγουστο, συμπεριλαμβανομένων της αναβολής των Αυστραλιανών σπορ και της ακύρωσης του Euro 2020.

Αν οι ιπποδρομίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία κλείσουν, τότε η Flutter υπολογίζει μία έξτρα μείωση κοντά στα 33 εκατομμύρια ευρώ!

Ο CEO της Flutter Entertainment, Πίτερ Τζάκσον δήλωσε: «Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο όμιλός μας και η βιομηχανία εν γένει είναι πρωτόγνορες για την εποχή μας. Ο στόχος μας, προτίστως, είναι να προστατέψουμε την υγεία των εργαζομένων και των πελατών μας και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη επ αυτού. Ενόσω το βραχυπρόθεσμο κέρδος μας πρόκειται να ζημειωθεί σημαντικά, εξαιτίας των μέτρων που πάρθηκαν παγκοσμίως, το διοικητικό συμβούλιο εστιάζει την προσοχή του στην προστασία των μετοχών μας και στη διαχείριση των εργασιών εν μέσω αυτών των πολύ δύσκολων συνθηκών».