Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!
Εγγραφή στη Winmasters

H DAZΝ πήρε τα δικαιώματα του Champions League στη Γερμανία!

H Κάρστεν Σμίντ, διευθύντρια της Sky Γερμανίας, επιβεβαίωσε πως το παγκόσμιο δίκτυο αθλητικού streaming DAZN απέκτησε την πλειοψηφία των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του UEFA Champions League στη Γερμανία.

Ξεκινώντας από τη σεζόν 2021/2022 θα ξεκινήσει η 3ετης συνεργασία της DAZN με το Champions League και είναι η πρώτη φορά που η UEFA επέλεξε έναν πάροχο streaming για να διανέμει τα τηλεοπτικά της προϊόντα στη γερμανική αγορά.

Επιπλέον, η συμφωνία με την DAZN σημαίνει το τέλος της μακρόχρονης συνεργασίας της UEFA με την Sky, όπως αποκάλυψε η Σμιντ στην Bild.

Διαβάστε την αξιολόγηση της betrebels στο Stoiximatikesetairies.gr.

Η διευθύντρια της Sky εξήγησε: «Δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε σε μία επέκταση της συνεργασίας μας με την UEFA, η οποία διαρκεί τα τελευταία 20 χρόνια. Έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για την αξία των αθλητικών δικαιωμάτων, ωστόσο ακόμη κι όταν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μας είναι πολύ μεγάλο δεν είμαστε διατεθιμένοι να ξεφύγουμε οικονομικά.»

Παρά την απώλεια των δικαιωμάτων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του πλανήτη, η Sky Γερμανίας διατηρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την Bundesliga, την Premier League και την Formula 1.

Επίσης, η DAZN μπήκε και στην αγορά της Γαλλίας, όπου απέκτησε τηλεοπτικά δικαιώματα για το επερχόμενο Euro 2020! H Bein θα διατηρήσει την τηλεοπτική κάλυψη 51 αγώνων και η DAZΝ θα μεταδόσει 21 αγώνες από τη μεγάλη διοργάνωση.