Στοιχηματικές Ιστοσελίδες Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!

Εγγραφή στη Winmasters

Μισισίπι: Πτώση το Νοέμβριο στο αθλητικό στοίχημα

Το αθλητικό στοίχημα νομιμοποιείται σταδιακά σε όλο και περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ, και μία από αυτές είναι το Μισισίπι. Όπως θα δούμε και παρακάτω, είναι διάφοροι φορείς που παρακολουθούν τις εξελίξεις και ενδιαφέρονται να ανοίξουν νόμιμες ιστοσελίδες στοιχημάτων.

Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες είναι νόμιμες στην πολιτεία από τον Αύγουστο και τα πρώτα δείγματα γραφής ήταν πολύ ενθαρρυντικά. Τα νούμερα ωστόσο, δεν κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα και το Νοέμβριο.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών του Μισισίπι (MGC) δημοσίευσε την έκθεση της αγοράς των καζίνο για το μήνα Νοεμβρίου. Σύμφωνα με αυτή, τα έσοδα της πολιτείας από τα τυχερά παιχνίδια ήταν μόλις πάνω από 161 εκατ. δολάρια. Δηλαδή, 1 εκατ. δολάρια λιγότερο από τον ίδιο μήνα το 2017, και 6 εκατ. κάτω από το σύνολο του Οκτωβρίου του 2018.

Τα καταστήματα λιανικής πώλησης της πολιτείας συνεισέφεραν 1,67 εκατ. δολάρια στα συνολικά έσοδα του Νοεμβρίου, σημειώνοντας βελτίωση έναντι των 1,18 εκατ. δολαρίων που κέρδισαν τον Οκτώβριο. Ωστόσο, κινήθηκαν πολύ χαμηλότερα από τα 5,3 εκατ. δολάρια του Σεπτεμβρίου, του δεύτερου πλήρους μήνα του νόμιμου στοιχηματισμού στο Μισισίπι.

Το πακέτο αθλητικών στοιχημάτων του Νοεμβρίου ανήλθε στα 44,5 εκατ. δολάρια, σημαντικά αυξημένο από τα 32,8 εκατ. δολάρια του Οκτωβρίου. Μάλιστα, αυτό ήταν ένα νέο ρεκόρ για την πολιτεία. Παρόλα αυτά, ο αριθμός είναι πενιχρός σε σύγκριση με τα σχεδόν 331 εκατ. δολάρια του νόμιμου αθλητικού στοιχήματος στο Νιου Τζέρσεϊ. Η διαφορά έγκειται εν πολλοίς στην έλλειψη online στοιχήματος του Μισισιπί. Αυτός ο τομέας αντιπροσωπεύει σχεδόν τα 3/4 της δραστηριότητας στο Νιου Τζέρσεϊ τον περασμένο μήνα.

Το NBC προετοιμάζεται για το αθλητικό στοίχημα

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες από τις ΗΠΑ, ο αμερικανικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός NBC έχει εξασφαλίσει ήδη αρκετά domain names που σχετίζονται με το στοίχημα. Σε αυτά συμεπριλαμβάνονται τα NBCSportsbook.com, NBCSportsSportsbook.com, NBCSportsBet και το NBCSportsbook.

Δεν είναι σαφές εάν το NBC προετοιμάζει το έδαφος για την έναρξη ενός τμήματος εσωτερικών αθλητικών στοιχημάτων ή αν η κίνηση ήταν καθαρά αμυντικής φύσης. Πάντως, η ιστοσελίδα βλέποντας την εξέλιξη της βιομηχανίας σε αυξανόμενες πολιτείες, και φυσικά τη δυναμική της εν λόγω αγοράς, φαίνεται ότι επιχειρεί να δραστηριοποιηθεί σε αυτό το κομμάτι.

Πριν λίγες μέρες, ήταν το κανάλι του Τορόνο The Score που ανακοίνωσε συμφωνία για την έναρξη online αθλητικών στοιχημάτων στο Νιου Τζέρσεϊ, σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί το ενδιαφέρον των 4 εκατ. ενεργών πελατών που απευθύνονται σε αυτό για αποτελέσματα αθλητικών γεγονότων και άλλα δεδομένα.