Στοιχηματικές Ιστοσελίδες Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!

Εγγραφή στη Winmasters

Ποντάροντας στους σκόρερ

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, αυξάνοντας κατακόρυφα τις επιλογές των παικτών. Πλέον, αυτές δεν περιορίζονται στο κλασικό 1Χ2, το Under/Over ή το G/G, μπορούν να ποντάρουν στο live στοίχημα, τις κίτρινες κάρτες, το Under/Over στο ημίχρονο, τα κόρνερ κ.α..

Ένας ακόμη τομέας όπου αξίζει της ανάλυσης μας είναι αυτός των σκόρερς. Θα σκεφτεί κάποιος ότι πρόκειται για στοίχημα που εμπεριέχει αρκετή δόση ρίσκου, καθώς μιλάμε για κάτι εξειδικευμένο, εντούτοις δεν είναι λίγες οι φορές που αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε. Φυσικά, πάντα με μέτρο και χαμηλά ποσά, καθότι έχουμε εξηγήσει ότι το στοίχημα δεν είναι μέθοδος βιοπορισμού, αλλά απλά ένα χόμπι.

Συνηθίζεται οι μπουκ να μην ασχολούνται επισταμένως με τις αποδόσεις των σκόρερς, είτε μιλάμε για anytime (οποιοδήποτε σημείο του αγώνα), είτε για first scorer (ο παίκτης που θα «ανοίξει» το σκορ). Θεωρούν ότι τα πονταρίσματα δεν είναι μεγάλα και δεν τους απειλούν, γι’ αυτό άλλωστε προκύπτουν ευκαιρίες σε καλές αποδόσεις. Εξυπακούεται ότι πρόκειται για στοιχηματική αγορά που απαιτεί μελέτη και επιλογές που συμβαδίζουν με τη λογική.

Για παράδειγμα, δεν έχει νόημα να ποντάρουμε σε παίκτη που δεν πλησιάζει καν την αντίπαλη περιοχή (αμυντικός χαφ τύπου Μπουσκέτς) ή έναν επιθετικό χαφ χωρίς έφεση στο σκοράρισμα (Εζίλ), ανεξαρτήτως αν οι αποδόσεις τους… βγάζουν μάτι. Οφείλουμε να παρατηρήσουμε τον τρόπο παιχνιδιού μιας ομάδας, να αξιολογήσουμε τη μορφή του αγώνα που μας ενδιαφέρει και να προχωρήσουμε σε εκτίμηση.

Είναι σύνηθες να σκοράρουν οι αμυντικοί σε στατικές φάσεις (χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Σέρχιο Ράμος, που έχει πολλά γκολ με τη Ρεάλ και την εθνική Ισπανίας), συνεπώς αν θεωρήσουμε ότι το παιχνίδι θα έχει πολλά φάουλ και χαμηλό τέμπο, η εν λόγω επιλογή έχει λογική. Επίσης, ένα ακόμη στοιχείο που πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας είναι ποιοι αναλαμβάνουν τις εκτελέσεις πέναλτι.