Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!
Εγγραφή στη Winmasters

Simulated Reality αγώνες από την Sportradar!

Η Sportradar ανακοίνωσε την κυκλοφορία μίας νέας υπηρεσίας τεχνητής νοημοσύνης, με την οποία θα προσομοιώσει τους πραγματικούς αγώνες από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές λίγκες. Αυτοί οι simulated reality αγώνες θα είναι διαθέσιμοι για στοίχημα στις online πλατφόρμες.

Τα παιχνίδια Simulated Reality θα είναι διαθέσιμα στους παίκτες του στοιχήματος μέσα από το ήδη υπάρχον πορτφόλιο της Sportradar, με την κυκλοφορία τους να ξεκινά σήμερα Παρασκευή (03/04) και θα καλύπτουν την Premier League, τη La Liga και την Bundesliga.

Με στοιχεία από την τρομερά πλούσια βάση δεδομένων και στατιστικών της Sportradar θα δημιουργηθούν τα πρώτα simulated reality παιχνίδια και θα προσφέρουν μία γκάμα αγορών για pregame και live betting. Οι προσομοιώσεις των αγώνων θα αντικατοπτρίζουν την φόρμα και το πραγματικό παιχνίδι των ομάδων.

Οι αγώνες Simulated Reality θα προσφέρουν στους φιλάθλους την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τη φετινή σεζόν, με όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν, στην κανονική τους ημερομηνία και ώρα. Οι αγώνες θα έχουν κανονική διάρκεια 90 λεπτών και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν στις αγαπημένες τους ομάδες και να έχουν πρόσβαση σε αναλύσεις των αγώνων και βαθμολογιές, ενόσω ο αγώνας θα οπτικοποιείται από live trackers.

Η Sportradar δήλωσε ότι στα πλάνα της είναι να επεκτείνει το προϊόν των Simulated Reality αγώνων και να τους προσφέρει και για άλλες λίγκες στο εγγύς μέλλον, όπως και σε άλλα αθλήματα όπως το τένις και το μπασκετ.

Ο Διευθυντής της Sportradar, Κάρστεν Κορλ, δήλωσε: «Αφουγκραστήκαμε τους πελάτες μας και τη στοιχηματική κοινότητα, που έχει κάνει ξεκάθαρη την όρεξή της για εναλλακτικά μέσα για στοίχημα, κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων ημερών. Τα Simulated Reality παχνίδια θα δώσουν την ευκαιρία στους στοιχηματικούς συνεταίρους μας να έχουν εύκολη πρόσβαση σε ένα μοναδικό και υψηλής ποιότητας προϊόν, το οποίο είναι καινοτόμο και έρχεται δίχως έξτρα κόστος. Ως ηγέτες της βιομηχανίας, είμαστε υπερήφανοι για τις ικανότητές μας να προσαρμόσουμε τις στρατηγικές μας και να ανακατευθύνουμε τους πόρους πανω σε νέες και καινοτόμες λύσεις, όπως η συγκεκριμένη».