Στοιχηματικές εταιρίες

Sportingbet: Priceboost κάθε μέρα! (18/1)

sportingbet

Θα καταφέρουν Γιουβέντους και Λάτσιο, να πάρουν τις πολυπόθητες προκρίσεις, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας; Στην έδρα της κόντρα στην Αλαβές, ψάχνει την νίκη η Μπέτις. Να επιστρέψει στις επιτυχίες ο στόχος και της Τσέλσι, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπράιτον. 

Για την πρόκριση Γιουβέντους και Λάτσιο

Στο Τορίνο και κόντρα στην Σαμπντόρια θέλει να πάρει την πρόκριση η Γιουβέντους, προκειμένου να συνεχίσει σε μία διοργάνωση, που στο τέλος του «δρόμου», μπορεί να διεκδικήσει έναν τίτλο, για να… σώσει την φετινή σεζόν. Οι «μπιανκονέρι» ηττήθηκαν στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας από την Ίντερ και πλέον θέλουν να κατακτήσουν το Coppa Italia. Στο γήπεδο της αγωνίζεται και η Λάτσιο, που υποδέχεται στην Ρώμη την Ουντινέζε. Οι «λατσιάλι», έπειτα από την ισοπαλία με την Έμπολι και την ήττα από την Ίντερ επέστρεψαν στις νίκες το Σάββατο για το πρωτάθλημα, με το «διπλό» επί της Σαλερνιτάνα. Δύο ήττες σε αντίστοιχα ματς για το 2022 μετρά η Ουντινέζε. 

Κύπελλο Ιταλίας σε Live Streaming*! |21+  *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 

Να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί

Η Τσέλσι παραμένει χωρίς νίκη στην Premier League από τις 26 Δεκεμβρίου. Δύο ισοπαλίες με την Μπράιτον και την Λίβερπουλ και μία ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι μετρούν οι παίκτες του Τόμα Τούχελ σε αυτό το διάστημα. Στα… πάνω της είναι η Μπράιτον που είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία για το πρωτάθλημα, με δύο νίκες κι αντίστοιχες ισοπαλίες!

Η ευκαιρία της Μπέτις

Η Μπέτις είναι από τις ομάδες που «κυνηγούν» όχι μόνο την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά στο Champions League. Οι Ανδαλουσιανοί καλούνται να σταματήσουν το αρνητικό σερί στην La Liga, εκεί όπου στα τρία τελευταία ηττήθηκαν δύο φορές και άλλη μία ήρθαν ισόπαλοι. Από την άλλη η Αλαβές βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η τελευταία φορά που νίκησε καταγράφηκε στις 6 Νοεμβρίου!  

Build A Bet* στη La Liga! |21+  *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις    

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι  | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαβάστε ακόμα