Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!
Εγγραφή στη Winmasters

Παίκτης – μύθος στην bwin έπιασε απόδοση 12,030 με 18 ματς!

Oύτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά… 18 ματς έπιασε σε Γερμανία, Σουηδία, Πολωνία, Καζακστάν και Ταϊλάνδη ένας παίκτης της bwin, με συνολική απόδοση ρεκόρ – 12,030!

Τύχη ή απλώς ο γκουρού των γκουρού παίζει στην bwin;

Τύχη είναι η υποτιθέμενη «δύναμη» που αποδίδεται σε έμψυχα ή άψυχα αντικείμενα και η οποία είναι σε θέση να επηρεάσει, πέρα από τον έλεγχο του ανθρώπου και τους φυσικούς νόμους του σύμπαντος, γεγονότα και καταστάσεις ώστε να έχουν θετική κατάληξη. Τύχη είναι να κάνεις 18 στοιχηματικές επιλογές με ομάδες που ο ποδοσφαιρικός χάρτης τις αγνοεί και να σπας το ταμείο! 

Παίκτης της bwin την Κυριακή (09/04) είχε και έμπνευση, με αποτέλεσμα να κερδίσει 12.030 με μόλις 1€!

Έβαλε τη… μπάλα κάτω, είδε τις μικρές κατηγορίες στη Γερμανία να του κλείνουν το μάτι, έκανε ντρίμπλες με Σουηδία, Πολωνία, Kαζακστάν και σκόραρε με τη βοήθεια από την Ταϊλάνδη και την Bangkok United! Κοινό χαρακτηριστικό στις 18 επιλογές; Να σκοράρουν και οι δυο ομάδες! 

Το έργο του ήταν δύσκολο, πολύ δύσκολο. Σχεδόν απίθανο! Πόσες φορές μπορεί κάποιος να κερδίσει δελτίο με 18 επιλογές χωρίς κάποιο σύστημα; Από το 1.28 της Blumenthaler SV 1919 στο 2.30 της Green Buffaloes, όλες οι εμπνεύσεις του… πρασίνισαν και γέμισαν το λογαριασμό του με 12.030 ευρώ! 

Ναι, με μόλις 1€ έκανε τη διαφορά και μαζί με τα χρήματα, πήρε και τον τίτλο «Παίκτης – Μύθος». 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |

Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα