Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!

Περιγραφή της NetBet

Η Netbet είναι μια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Έχει λάβει άδεια από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων και αυτό αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια και την αξιοπιστία της. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι την προτιμούν ολοένα και περισσότεροι παίκτες.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επαναπαύεται. Φροντίζει συνεχώς να αναβαθμίζεται, προσθέτοντας νέες υπηρεσίες στις ήδη υπάρχουσες. Φυσικά, πρόκειται για μια εταιρία μοντέρνα που έχει στο επίκεντρο τον παίκτη και τη θετική του εμπειρία. Εδώ, για παράδειγμα, θα βρείτε διαθέσιμη την υπηρεσία Cash Out*. Κλείνετε, με αυτό τον τρόπο, το στοίχημά σας όταν εσείς το κρίνετε. Αλλά και οι αγορές της για Ασιατικά Χάντικαπ σίγουρα τη κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Ξεχωρίζει για το πλούσιο Live Betting της και την ποικιλία σε επιλογές με τις πολλές αγορές που προσφέρει στους χρήστες της. Θα πρέπει να γίνει αναφορά και στις αποδόσεις που προσφέρει, οι οποίες είναι από τις πλέον ανταγωνιστικές της αγοράς. Όλα αυτά, σε ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον που είναι πανεύκολο στην πλοήγηση ακόμη και για έναν αρχάριο.

Το υψηλό επίπεδο είναι φανερό και στο κομμάτι της εξυπηρέτησης πελατών. Αν και εφόσον προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα, ο παίκτης θα βρει ανταπόκριση από κάποιον καταρτισμένο υπάλληλο της εταιρίας. Μαζί θα πρέπει να γίνει αναφορά και στις αρκετές επιλογές για τις συναλλαγές, ώστε ο χρήστης να διαλέξει αυτή που τον βολεύει.

Δεν είναι δυνατή, όμως, μόνο στο αθλητικό στοίχημα. Ειδικά μνεία αξίζει και στο Netbet live casino, που είναι εκ των κορυφαίων στην ελληνική αγορά. Πλήθος από ζωντανά παιχνίδια σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε, με τη δράση να μη σταματά ποτέ.

Εκτός από τα όσα αναφέραμε, έχει χορηγική δραστηριότητα σε μια σειρά ομάδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στη χώρα μας έχει κλείσει συμφωνία με ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Super League 1, τόσο με τον Ατρόμητο, όσο και με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τελευταία και με τον Άρη.

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Καταθέσεις/Αναλήψεις & Τρόποι πληρωμών

Ο τομέας των συναλλαγών είναι ένας από τους πιο σημαντικούς για έναν παίκτη στοιχήματος. Θα πρέπει να είναι σίγουρος πως υπάρχουν εγγυήσεις για να πάρει τα κέρδη του. Στη Netbet δεν έχει να ανησυχεί για κάτι τέτοιο, καθώς είναι μια εταιρία απόλυτα αξιόπιστη και ασφαλής. Άλλωστε, έχει λάβει με κάθε νομιμότητα άδεια από την ΕΕΕΠ, είναι δηλαδή ελεγμένη και στο κομμάτι αυτό. Οι επιλογές για καταθέσεις είναι αρκετές, ώστε να καλυφθεί ο κάθε χρήστης ανάλογα με την προτίμησή του. Μεταξύ άλλων, οι τρόποι που θα βρείτε εδώ περιλαμβάνουν πιστωτική/χρεωστική κάρτα, τραπεζική μεταφορά, αλλά και ηλεκτρονικό πορτοφόλι Viva, καθώς και Paysafe. Για τα αιτήματα ανάληψης μπορείτε να διαλέξετε τους περισσότερους από τους τρόπους που είναι διαθέσιμοι για κατάθεση. Να σημειωθεί πως εδώ δεν υπάρχουν έξτρα και κρυφές χρεώσεις, οπότε μπορείτε απλά να τροφοδοτήσετε τον λογαριασμό και να επικεντρωθείτε στο παιχνίδι και τη διασκέδασή σας.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Το υψηλό επίπεδο μιας στοιχηματικής εταιρίας φαίνεται σε όλες τις εκφάνσεις της. Έτσι και στη Netbet θα συναντήσει κάνεις ένα τμήμα εξυπηρέτησης πελατών εξίσου δυνατό με τους υπόλοιπους τομείς της. Το να προκύψει κάποιο πρόβλημα σε μια τέτοια στοιχηματική μπορεί να είναι μάλλον σπάνιο. Όμως, ακόμη και αν αυτό συμβεί θα βρεθεί κάποιος εκπρόσωπός της για να σας προσφέρει τη λύση του. Οι υπάλληλοι του τμήματος εξυπηρέτησης είναι άριστα εκπαιδευμένοι και σε θέση να δώσουν απαντήσεις σε κάθε θέμα σχετικό με την εταιρία. Ο πιο δημοφιλής τρόπος επικοινωνίας είναι το live chat, λόγω της αμεσότητας. Μπορείτε να στείλετε δηλαδή το μήνυμά σας, στα ελληνικά, και θα πάρετε απάντηση μεταξύ 09:00 και 23:00. Διατίθεται και το κλασικό τηλέφωνο (+30 800 848 1849), όπως και η συνομιλία μέσω e-mail ([email protected]). Το ωράριο και σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτό που αναφέραμε πιο πάνω.

LIVE STREAMING

Ένα απαραίτητο εργαλείο έχει γίνει στον κόσμο του online στοιχηματισμού πλέον το Live Streaming. Η μετάδοση, με απλά λόγια, αγώνων σε ζωντανή σύνδεση. Εξάλλου οι περισσότεροι παίκτες τιμούν στις μέρες μας το Live Betting και θέλουν να έχουν μια εικόνα πριν να τοποθετήσουν το στοίχημά τους. Για την ώρα, η Netbet δεν υποστηρίζει τη λειτουργία Live Streaming. Καθώς είναι μια μοντέρνα εταιρία που προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, η προσθήκη του θα ήταν το… κερασάκι στην τούρτα. Θα αποτελούσε ένα ιδανικό συμπλήρωμα στο έτσι κι αλλιώς δυνατό κομμάτι του ζωντανού στοιχήματος στην πλατφόρμα της. Έτσι, ο κάθε χρήστης θα μπορούσε να παρακολουθήσει αγώνα που τον ενδιαφέρει και να σχηματίσει μια γνώμη. Και στη συνέχεια με βάση τις πληροφορίες αυτές να αποφασίσει πιο ορθά για το ποντάρισμά του.

LIVE BETTING

Είναι σίγουρο πως το Live Betting αποτελεί τον κύριο προορισμό για πολλούς φίλους του στοιχήματος σήμερα. Στη Netbet το έχουν αντιληφθεί πλήρως αυτό, κάτι που φαίνεται και στο σχεδιασμό του live τομέα της. “Τρέχει” γρήγορα, χωρίς ενοχλητικά κολλήματα, σημαντικότατο στοιχείο όταν μιλάμε για στοίχημα σε ζωντανό χρόνο. Σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει πως η ιστοσελίδα λειτουργεί πάνω στην πλατφόρμα της Sportnco, για ταχύτατο σερφάρισμα. Εδώ θα βρείτε ποικιλία σε προσφερόμενα αθλήματα και αγορές. Που δείχνουν ακριβώς γιατί είναι το ζωντανό στοίχημα είναι ένα από τα πιο δυνατά “χαρτιά” της εταιρίας. Μαζί θα εντοπίσετε και τις ελκυστικές αποδόσεις, που ξεχωρίζουν στη στοιχηματική αγορά. Η εμπειρία συμπληρώνεται άριστα από υπηρεσίες όπως το Cash Out* που δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να διευθετήσει στοίχημα όταν αυτός το επιθυμεί. Αλλά επιπλέον θα βρείτε και livescore για τη δική σας ευκολία.

    Πλεονεκτήματα

  • Φιλική πλατφόρμα προς το χρήστη
  • Ποικιλία επιλογών σε αθλήματα, πρωταθλήματα και αγορές
  • Διαθέτει Ασιατικά Χάντικαπ
  • Πλούσιο Live Betting

    Θα θέλαμε ακόμα

  • Να προσθέσει Live Streaming
  • Να λειτουργεί 24/7 το Live Chat
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ Παίξε Νόμιμα eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρόποι Κατάθεσης

Τρόποι Ανάληψης

Γενικές πληροφορίες

Ιστοσελίδα sport.netbet.gr
Γλώσσα Ιστοσελίδας Ελληνικά
Mobile/Tablet Έκδοση Ναι
Στοιxηματική Netbet Enterprises Limited
Έτος ίδρυσης 2009
Άδεια Ελλάδα
Διεύθυνση Ewropa Business Center, Level 3, Suite 704, Office A, Dun Karm Street, Birkirkara, BKR9034, Μάλτα

Εξυπηρέτηση πελατών

Ελληνικό Τμήμα Ναι
Live Chat Ναι
Ωράριο Λειτουργίας Chat 09:00 - 23:00
E-mail [email protected]
Τηλέφωνο +30 800 848 1849

Συναλλαγές & Μέγιστα κέρδη

Ελάχιστη Κατάθεση 10€
Χρεώσεις Καταθέσεων Όχι
Ελάχιστη Ανάληψη 10€
Χρεώσεις Αναλήψεων Όχι
Ελάχιστο Ποντάρισμα 0.25€