Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!
Εγγραφή στη Winmasters

Στοιχηματικές ιστοσελίδες με την καλύτερη εξυπηρέτηση

Είναι πολύ σημαντικό για τον παίκτη του στοιχήματος, να βρίσκει τη νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα που του ταιριάζει και να νιώθει ασφάλεια καθώς πλοηγείται στην πλατφόρμα της. Το ευχάριστο, νόμιμο και ασφαλές περιβάλλον αποτελούν καίριες προϋποθέσεις για να βιώσει κανείς τη στοιχηματική του εμπειρία μακριά από προβλήματα.

Για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητο να μελετάει αρκετά κανείς, πριν αποφασίσει να πραγματοποιήσει την εγγραφή του σε κάποια από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες  που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα. Οι τομείς που επηρεάζουν τους επισκέπτες των ιστοσελίδων είναι πολλοί και οι πελάτες επιθυμούν να ικανοποιούνται σε όσους περισσότερους γίνεται, και μάλιστα στον μεγαλύτερο βαθμό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧ. LIVE BETTING ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
AH
LIVE
100 %
100 %
100 %
100 %
100 %
100 %
100% Bet365 Εγγραφή
AH
LIVE
95 %
94 %
96 %
96 %
95 %
95 %
95% Interwetten Εγγραφή
AH
LIVE
88 %
86 %
91 %
88 %
84 %
87 %
87% Betshop Εγγραφή
AH
LIVE
85 %
87 %
87 %
84 %
81 %
85 %
85% Betrebels Εγγραφή
AH
LIVE
85 %
85 %
87 %
85 %
82 %
84 %
85% Vistabet Εγγραφή
AH
LIVE
84 %
84 %
85 %
85 %
82 %
85 %
84% Winmasters Εγγραφή
AH
LIVE
84 %
84 %
85 %
84 %
79 %
83 %
83% Bwin Εγγραφή
AH
LIVE
84 %
85 %
86 %
80 %
80 %
87 %
84% Goalbet Εγγραφή
AH
LIVE
80 %
80 %
80 %
79 %
78 %
79 %
79% Sportingbet Εγγραφή
AH
LIVE
78 %
79 %
81 %
79 %
75 %
79 %
79% Championsbet Εγγραφή
AH
LIVE
78 %
73 %
84 %
80 %
81 %
80 %
79% Tipbet Εγγραφή
AH
LIVE
78 %
79 %
81 %
80 %
76 %
76 %
78% Stoiximan Εγγραφή

Το stoiximatikesetairies.gr γνωρίζει πως ο κόσμος κάνει βαθιά αναζήτηση για τους παρόχους υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών. Το κοινό έχει ανάγκη από αξιολογήσεις των ιστοσελίδων, και φυσικά όχι μόνο συνολική, αλλά και για τις επιμέρους κατηγορίες των παροχών που προσφέρονται. Έτσι, στην ιστοσελίδα μας βρίσκεται ο πίνακας με τη βαθμολογία των στοιχηματικών ιστοσελίδων σε κάθε τομέα του στοιχήματος ξεχωριστά. Άλλωστε, ο κάθε χρήστης δίνει μεγαλύτερη σημασία στα χαρακτηριστικά που απασχολούν τον ίδιο περισσότερο. Είναι λογικό λοιπόν, να θέλει να ξέρει πως διαμορφώνεται η κατάσταση σε κάθε ιστοσελίδα, για να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ένας από τους τομείς που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην κρίση του επισκέπτη, είναι η εξυπηρέτηση πελατών. Πρόκειται στην ουσία για μια πιο… ανθρώπινη παροχή, που έχει στόχο να δείξει ότι η νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα βρίσκεται δίπλα στον χρήστη. Με τον τρόπο αυτό, ο φορέας εκμετάλλευσης αποδεικνύει έμπρακτα ότι δεν βλέπει τον κόσμο απλά σαν πελάτη, αλλά και σαν άνθρωπο. Ενδιαφέρεται να του προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και να του διευκολύνει τη στοιχηματική ζωή. Σαν αποτέλεσμα, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες έχουν ενισχύσει τα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών, και απαντούν άμεσα στα μέλη τους, που εκφράζουν απορίες ή διαπιστώνουν κάποιο πρόβλημα.

Όπως συμβαίνει σε όλα τα κομμάτια, έτσι και σε αυτό, οι ιστοσελίδες στοιχήματος εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς. Το Viber Messenger για παράδειγμα, είναι η τελευταία εξέλιξη και είναι διαθέσιμο τόσο στον Stoiximan, όσο και στην Betshop. Συγχρόνως, στους συγκεκριμένους παρόχους υπάρχει και η δυνατότητα για Call Back, που κάνει ακόμα πιο εύκολη τη ζωή των μελών.

Αυτοί οι τρόποι όμως, δεν είναι οι μόνοι με τους οποίους το κοινό έρχεται σε επικοινωνία με μια ιστοσελίδα. Πιο συνηθισμένη μέθοδος είναι το Live Chat, καθώς προσφέρει αμεσότητα και λύνει γρήγορα τα προβλήματα. Η ανταπόκριση είναι γρήγορη και… ελληνική, καθώς ο παίκτης έρχεται σε απευθείας επαφή με τον εκπρόσωπο της ιστοσελίδας. Επίσης, στους απλούς και συνήθεις τρόπους επικοινωνίας πρέπει να συμπεριληφθούν τα e-mails, τα μηνύματα λογαριασμού και το τηλέφωνο. Η Betshop, η Bwin, η Winmasters και άλλες ιστοσελίδες, διακρίνονται για την απόδοσή τους στην εξυπηρέτηση των πελατών τους και δίνουν ιδιαίτερη βάση σε αυτόν τον τομέα.

Φυσικά, όλες οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα μεριμνούν λεπτομερώς το ζήτημα της εξυπηρέτησης πελατών και κάνουν βήματα προόδου. Στον πίνακα του stoiximatikesetairies.gr, υπάρχει η δυνατότητα να δουν οι επισκέπτες πώς αξιολογούνται οι ιστοσελίδες στοιχήματος με βάση αυτό το κομμάτι. Η εξυπηρέτηση πελατών δείχνει πολλά για το ποιόν του παρόχου και ορθά επηρεάζει τη γνώμη του αγοραστικού κοινού.


Προσφορές*


Premier League: Παίζει στη Sportingbet!

Με τρεις αναμετρήσεις… φωτιά ολοκληρώνεται η 34η αγωνιστική της Premier League, μέσα από τη Sportingbet. H Μπόρνμουθ που παίζει για την παραμονή της στην κατηγορία […]

Δελτίο τύπου της Goalbet

Χετάφε – Βιγιαρεάλ σήμερα στην Goalbet με 1000+ ειδικά

Καθημερινά στην Goalbet μπορείς να βρεις επιλεγμένα παιχνίδια με 0% γκανιότα* ανάμεσα στους μεγαλύτερους αγώνες από τις κορυφαίες διοργανώσεις. Στα πλαίσια του ισπανικού πρωταθλήματος, η Χετάφε […]

H Super League παίζει στη Sportingbet!

H 7η αγωνιστική των play off δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα και τα φώτα θα πέσουν στην Τούμπα. Εκεί, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό, στη […]