Στοιχηματικές εταιρίες

Η Premier League παίζει στην Bet365 με κορυφαίες αποδόσεις

Bet365

Η 9η αγωνιστική της Πρεμιερ Λιγκ θα διεξαχθεί το τριήμερο (19-21/10) και το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις, τις οποίες θα βρείτε στην Bet365 με κορυφαίες αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Πρέμιερ Λιγκ στην Bet365
eeep disclaimer
Bet365
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρόγραμμα ανοίγει νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (14:30) με το παιχνίδι ανάμεσα σε Έβερτον και Γουέστ Χαμ, ενώ στις 17:00 είναι προγραμματισμένες έξι αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι Τσέλσι – Νιουκάστλ και Τότεναμ – Γουότφορντ. Το μενού του Σαββάτου ολοκληρώνεται στις 19:30 με το παιχνίδι Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν περιθώρια για νέες απώλειες.

Την Κυριακή είναι προγραμματισμένο μόλις ένα παιχνίδι, ωστόσο είναι το σπουδαιότερο ντέρμπι του “νησιού”. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ έχοντας ως στόχο να την αναγκάσει στο πρώτο της στραβοπάτημα, ενώ η αναμέτρηση είναι ένα πολύ δυνατό κρας τεστ και για την ομάδα του Κλλοπ, που τη φετινή σεζόν δείχνει αποφασισμένη να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η 9η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το παιχνίδι Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ, με τους “κανονιέρηδες” να έχουν μια ιδιαιτέρως δύσκολη αποστολή στο “Bramall Lane”.

Στην Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Διαβάστε ακόμα