Στοιχηματικές εταιρίες

Το Γρανάδα – Οσασούνα παίζει στην Interwetten με κορυφαίες αποδόσεις

interwetten

Η Γρανάδα υποδέχεται απόψε το βράδυ (22:00) την Οσασούνα και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και κορυφαίες αποδόσεις.

Γρανάδα – Οσασούνα στην Interwetten
eeep disclaimer
Interwetten
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πραγματικά εντυπωσιακή είναι η εικόνα της Γρανάδα μέχρι στιγμής, καθώς φιγουράρει στην 4η θέση, ενώ απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από την κορυφή. Μετράει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και όπως όλα δείχνουν δεν θα συναντήσει προβλήματα όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία. Κόντρα στην Οσασούνα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αρκεί βέβαια να διατηρήσει το ίδιο υψηλό επίπεδο εμφανίσεων.

Η Οσασούνα από την πλευρά της διανύει επίσης μια καλή σεζόν για τα δεδομένα της, καθώς είναι στην 11η θέση, όντας ήδη στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, με την παραμονή στην κατηγορία να είναι φυσικά ο βασικός στόχος της. Κόντρα στη Γρανάδα οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να αποδράσουν με οτιδήποτε θετικό, το έργο τους όμως θεωρείται αρκετά ζόρικο, μιας και οι γηπεδούχοι δείχνουν “καυτοί” μέχρι στιγμής.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten

Διαβάστε ακόμα