Στοιχηματικές εταιρίες

Interwetten: Για την πρώτη φετινή νίκη της η Παρί

interwetten

Για την έκτη αγωνιστική της Ligue 2, η Παρί φιλοξενεί τη Σαμπλί (22:00), σε μια αναμέτρηση την οποία η Interwetten προσφέρει με πλήθος αγορών!

Παρί – Σαμπλί στην Interwetten
eeep disclaimer
Interwetten
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αναζήτηση της πρώτης φετινή της νίκης στο πρωτάθλημα παραμένει η Παρί, που μέχρι τώρα μετράει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της Αζαξιό, φτάνοντας έτσι τις τρεις διαδοχικές, μετά και από εκείνες κόντρα σε Ροντέζ (2-1 εκτός) και Νιόρ (0-1 εντός). Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Αντιθέτως, η Σαμπλί είναι αήττητη σε πέντε αναμετρήσεις, μετρώντας δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σατορού. Αυτή ήταν και η τρίτη διαδοχική “λευκή” ισοπαλία, μετά και από εκείνες με Γκρενόμπλ (εντός) και Καέν (εκτός). Με N/G και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα πέντε τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα, διατηρώντας σε όλα ανέπαφη την εστία της.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten

Διαβάστε ακόμα