Στοιχηματικές εταιρίες

Νέα μέτρα για τις διαφημίσεις των στοιχηματικών στην Ισπανία

H ομοσπονδία Jdigital για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ισπανία επικοινώνησε πως έφτασε σε συμφωνία με τους διαχειριστές, οι οποίοι πλέον θα συμβαδίζουν με τα νέα ελεγχόμενα μέτρα για τις διαφημιστικές και marketing καμπάνιες των εταιρειών.

Online Στοίχημα από παντού | +21
eeep disclaimer
Betshop
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι νέες διατάξεις της Jdigital εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Παιγνίων στην Ισπανία και είναι συμβατές με τη νομοθεσία περι των στοιχηματικών προωθητικών ενεργειών. Η ομοσπονδία θα ελέγχει την συμπεριφορά και τα ήθη των αδειοδοτημένων στοιχηματικών που δραστηριοποιούνται σε όλες τις αυτόνομες περιοχές της Ισπανίας.

Ενημερώνοντας τους μετόχους, η Jdigital περιγράφει τα νέα αυτοματοποιημένα μέτρα, τα οποία θα εφαρμοστούν για τις τηλεοπτικές, ραδιοφωνικές και ψηφιακές διαφημίσεις, μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

Εξασφαλίζοντας τη συναίνεση όλων στη βιομηχανία του στοιχήματος, η Jdigital επιβεβαιώνει πως όλες οι αδειοδοτημένες στοιχηματικές θα σταματήσουν όλες τις διαφημιστικές τους ενέργειες που περιλαμβάνουν εν ενεργεία αθλητές που προωθούν στο στοίχημα.

Υποστηρίζοντας την αυτο-ρύθμιση, οι στοιχηματικές θα διαθέτουν ενημερωτικά μηνύματα σε όλες τις διαφημίσεις τους, που θα προωθούν το Υπεύθυνο Παιχνίδι και τα όρια ηλικίας.

Οι ισπανικές αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρίες δεν θα μπορούν πλέον να διαφημιστούν κατά τη διάρκεια των αγώνων και θα απαγορευτεί το να προωθούν τις υπηρεσίες τους μέσω άμεσων διαφημιστικών προγραμμάτων στην τηλεόραση και σε ψηφιακή μορφή.

Τελευταίο κομμάτι των νέων μέτρων θα είναι ο περιορισμός στο μπόνους εγγραφής, που θα προσφέρουν και  το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 200€. Επίσης, οι διαφημίσεις τους δεν θα πρέπει να περιλαμβάνουν άτομα κάτω των 25 ετών.

Online Στοίχημα από παντού | +21
eeep disclaimer
Betshop
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διαβάστε ακόμα