Στοιχηματικές εταιρίες

Το Μπαρσελόνα – Μπιλμπάο στο Stoiximan με πολλές αγορές

stoiximan

Απόψε (23:00), στο άδειο Καμπ Νου, η Μπαρσελόνα φιλοξενεί την Μπιλμπάο στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Μπαρσελόνα – Μπιλμπάο στο Stoiximan
eeep disclaimer
Stoiximan
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρσελόνα “κόλλησε” στο 0-0 την Παρασκευή και απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή της La Liga. Ισορροπημένο το παιχνίδι στο Πιθχουάν, απειλήθηκε και απείλησε τη Σεβίλλη, όμως οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Σε συνδυασμό με τη νίκη της Ρεάλ την Κυριακή στο Σαν Σεμπαστιάν, οι μπλαουγκράνα είναι 2οι, αφού υστερούν στην ισοβαθμια με τους Μαδριλένους, λόγω μεταξύ τους αποτελεσμάτων. Το Σάββατο η ομάδα του Σετιέν ταξιδεύει στο Βίγκο.

Η Αθλέτικ πέτυχε την πρώτη της νίκη στη μετά καραντίνα εποχή το Σάββατο με 1-0 επί της Μπέτις. Οι Βάσκοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 7ο λεπτο με τον Ίνιγκο Μαρτίνεθ. Δεν κατάφεραν να “καθαρίσουν” τη νίκη και στο 86ο λεπτό γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια, όταν αστόχησε στο πέναλτι ο Κανάλες! Είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες απέναντι σε Ατλέτικο (1-1 εντός) και Έιμπαρ (2-2 εκτός). 1οη κατατάσσεται η Μπιλμπάο με 42 πόντους, στο -6 από την τελευταία ευρωπαϊκή θέση.

Μπαρσελόνα – Μπιλμπάο στο Stoiximan
eeep disclaimer
Stoiximan
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Διαβάστε ακόμα