Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!
Εγγραφή στη Winmasters

Αλλάζει το λογότυπο στη φανέλα της Νότιγχαμ

Η Football Index, χορηγός στη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ, θα αφαιρέσει το λογότυπό της για τον αγώνα της ομάδας στο πλαίσιο της Championship απέναντι στην Ντέρμπι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σε αντικατάσταση του λογότυπου της Football Index θα τοποθετηθεί ένα μήνυμα για υπεύθυνο παιχνίδι, προωθώντας την Εβδομάδα Υπεύθυνου Παιχνιδιού, που «τρέχει» από τις 7 ως τις 13 Νοεμβρίου.

Η Εβδομάδα Υπεύθυνου Παιχνιδιού διεξάγεται φέτος για τρίτη σερί χρονιά και η Football Index θέλει να δείξει την υποστήριξή της με αυτή την κίνηση.

Ο Μάικ Μπόχαν, διευθυντής του τμήματος marketing της Football Index δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουμε να δείξουμε την υποστήριξη μας στην Εβδομάδα Υπεύθυνου Παιχνιδιού. Το υπεύθυνο στοίχημα είναι στοιχείο – κλειδί για την πλατφόρμα μας, οπότε το να εφιστήσουμε την προσοχή και να ενεργοποιήσουμε διαλόγους για το πως θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε το στοίχημα ψυχαγωγικό και ασφαλές είναι η προτεραιότητά μας. Ελπίζουμε η υποστήριξή μας να έχει απήχηση στο ευρύ κοινό και να βοηθήσουμε περισσότερο κόσμο να ενημερωθεί για το ασφαλές και υπεύθυνο παιχνίδι.

Η Football Index είναι ένα διαδικτυακό βρετανικό στοιχηματικό ανταλλακτήριο, γνωστό και ως «The Index». Στην συγκεκριμένη πλατφόρμα οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να ποντάρουν στη μελλοντική επιτυχία ποδοσφαιριστών και κερδίζουν ανάλογα με τις επιδόσεις των παικτών, γκολ, ασίστ, μηδέν παθητικό και άλλα.