Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!

bwin – Build A Bet*: Συνδύασε πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα!

bwin logo

Το παιχνίδι, άλλαξε και πάει σε άλλο επίπεδο με ακόμη ένα μοναδικό feature της bwin! Σκεφτόσουν παραπάνω από μία επιλογές στην εξέλιξη ενός αγώνα; Τώρα ήρθε η ώρα να πάρεις την μπάλα στα… πόδια σου ή στα χέρια σου. 

Ο αγώνας ξεκινά από το app της bwin και μεταφέρεται σε άλλο… επίπεδο, μέσα από την υπηρεσία Build A Bet*. Τι ακριβώς όμως είναι το Build A Bet*; Μέσα από το συγκεκριμένο feature στην πρωτοποριακή πλατφόρμα της bwin, δίνεται η δυνατότητα επιλογής παραπάνω από μίας δημοφιλούς αγοράς στο ίδιο κουπόνι! 

Ναι πολύ σωστά, τώρα μπορούν να συνδυαστούν περισσότερες από μία αγορές στα δημοφιλή πρωταθλήματα. Το ταξίδι ξεκινά από το καλοκαίρι και το Copa Libertadores ή το Πρωτάθλημα Βραζιλίας και φτάνει μέχρι τις κορυφαίες λίγες του πλανήτη, όπως η Premier League, η La Liga, η Serie A, η Ligue 1, την Bundesliga ή Champions League. Φυσικά υπάρχει και το Ελληνικό Πρωτάθλημα! 

Και τι γίνεται με τους φίλους της πορτοκαλί μπάλας; Η δράση παραμένει σε… άλλο επίπεδο και για τους αγώνες του ΝΒΑ, εκεί όπου δίνεται η δυνατότητα, σε κάθε αγώνα του «μαγικού κόσμου» να γίνει παραπάνω από μία επιλογή! Στο… κόλπο όμως μπαίνουν και οι λάτρεις του NFL, αφού το αμερικάνικο ποδόσφαιρο παίζει κι αυτό στο Build A Bet* της bwin!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις