Στοιχηματικές εταιρίες

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα στο Champions League (24/11)

bwin logo 2021

Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Tο ντέρμπι της ημέρας διεξάγεται στο Etihad. Η Μάντσεστερ Σίτι περιμένει την Παρί Σεν Ζερμέν και ένας γαλαξίας αστέρων θα προσγειωθεί στον αγγλικό βορρά. Οι δύο ομάδες συνιστούν τα απόλυτα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς μετρούν 9 και 8 βαθμούς αντίστοιχα. Ο νικητής μάλιστα, θα κρατά στα χέρια του και την πρώτη θέση του ομίλου, μία στροφή πριν το φινάλε της διαδικασίας.

bwin – Οι αγώνες των ομίλων του Champions League παίζουν εδώ! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στο άλλο ματς του γκρουπ, η Λειψία θα κυνηγήσει το διπλό στην έδρα της Μπριζ, ώστε να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της τρίτης θέσης. Σε αντίθετη περίπτωση, οι Βέλγοι θα εξασφαλίσουν την ευρωπαϊκή τους συνέχεια, ενώ αν νικήσουν, θα διατηρήσουν ελπίδες ακόμα και για την πρόκριση στους «16».

To παιχνίδι σου σε bwin επίπεδο με φοβερό interface κι αμέτρητα πρωταθλήματα. |21+

Ατλέτικο – Μίλαν και Λίβερπουλ – Πόρτο συνιστούν το πρόγραμμα του δεύτερου ομίλου. Στην Ισπανία, η Ατλέτικο γνωρίζει πως με νίκη θα παραμείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης. Αντίστοιχα, η Μίλαν διατηρεί μόνο θεωρητικές ελπίδες πρόκρισης στους «16», ωστόσο με νίκη επί των «ροχιμπλάνκος» θα παλέψει για την τρίτη θέση, που εξασφαλίζει ευρωπαϊκή συνέχεια. Αντίθετα, στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί την Πόρτο, με μοναδικό διακύβευμα το πρεστίζ, αφού έχει εξασφαλίσει στην πρωτιά. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την Πόρτο που θα κονταροχτυπηθεί ως το φινάλε των ομίλων για τη δεύτερη θέση.

bwin – To Champions League παίζει εδώ με χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές και Build A Bet*. * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. |21+

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, ο εντυπωσιακός Άγιαξ ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας, ενώ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται την Ντόρτμουντ, στον… τελικό πρόκρισης για της δεύτερη θέση του τρίτου ομίλου. Τέλος, στον τέταρτο όμιλο, η Σέριφ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια προσπάθεια να συνεχίσει τις εκπληκτικές εμφανίσεις της φέτος, ενώ η Ίντερ αντιμετωπίζει την Σαχτάρ στο Μιλάνο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Διαβάστε ακόμα