Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!

Centurion: Φρουτάκι φορτωμένο με πολλαπλασιαστές!

Η Αρχαία Ρώμη έγινε slot game από την Inspired Gaming και το ταξίδι στον χρόνο ξεκινά μέσα από το Live Καζίνο της Vistabet!

Το Centurion μας μεταφέρει στην Αρχαία Ρώμη, με την Inspired Gaming να αντλεί έμπνευση από τις λεγεώνες των δύο τελευταίων αιώνων προ Χριστού! Το παιχνίδι  είναι σε διάταξη 5×3 με είκοσι γραμμές απονομής και πέρα από τα παραδοσιακά σύμβολα της τράπουλας, ο χρήστης θα βρει δηνάρια και ρωμαϊκές ασπίδες. Παράλληλα, το wild έχει άρωμα… Καίσαρα καθώς είναι το δάφνινο αυτοκρατορικό στεφάνι που φορούσαν οι ηγεμόνες, ενώ τα έτερα ειδικά σύμβολα έρχονται από το Κολοσσαίο, τις αρματοδρομίες και το λογότυπο του παιχνιδιού.

Η μουσική παραπέμπει σε ταινίες από το μέσο του προηγούμενου αιώνα, θυμίζοντας περισσότερο την επική παραγωγή του Μπεν ή ακόμα και την τρομπέτα που ακουγόταν στην είσοδο των μονομάχων στην αρένα. Ο μηχανισμός του παιχνιδιού δεν απέχει παρασάγγας από τα περισσότερα του παρόχου, ωστόσο η διαφορά έγκειται στις επιπλέον λειτουργίες. Τα καρτουνίστικα γραφικά του slot μπορεί να οδηγήσουν τον παίκτη σε τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες επιβραβεύσεων, ενώ ακόμα υπάρχουν και τέσσερις διαφορετικοί τροποποιητές κυλίνδρων  που μπορεί να ενεργοποιηθούν ανά πάσα στιγμή.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.