Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!
Εγγραφή στη Winmasters

Διαδραστικό αθλητικό στοίχημα στη Φιλαδέλφεια, μέσω NBC Sports!

στοίχημα

Μετά το NBC Sports Washington, που νωρίτερα μέσα στη χρονιά έκανε μια εναλλακτική διαδραστική ζωντανή μετάδοση για ζωντανά αθλήματα, το NBC Sports Philadelphia είναι έτοιμο κάνει το ίδιο. Οι νόμιμες στοιχηματικές παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις κινήσεις του διάσημου καναλιού και… παίρνουν ιδέες, αφού το στοίχημα νομιμοποιείται σταδιακά σε όλο και περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ.

Το NBC Sports Philadelphia θα κάνει ντεμπούτο στη σχετική υπηρεσία, η οποία θα περιλαμβάνει σχόλια και αναλύσεις σχετικά με τα στοιχήματα σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, θα έχει ενημερωμένα δεδομένα στοιχήματος και πληροφορίες για το παιχνίδι Philadelphia 76ers – Atlanta Hawks, αυτή την Τετάρτη, στο NBC Sports Philadelphia +.

Τα σχόλια και η ανάλυση θα συνοδεύονται από γραφικά στην οθόνη, που περιλαμβάνουν στοιχεία στοιχημάτων και πληροφορίες. Ακόμη, θα προβάλλεται και ένα «λεξικό» με ορολογίες των τυχερών παιχνιδιών.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε οι πρώτοι που προσφέρουμε αυτό το πρόγραμμα και την ανάλυση που εστιάζουν στο στοίχημα, με ένα format που είναι εύκολο για όλους. Από όσους μαθαίνουν τώρα, μέχρι και για προχωρημένους παίκτες».

Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος του NBC Sports Philadelphia, Brian Monihan. «Αυτή η ζωντανή κάλυψη επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να κρατήσουμε ενεργούς τους θαυμαστές μας με νέους και συναρπαστικούς τρόπους.»

Η NBC Sports Regional Networks εγκαινίασε τον Ιανουάριο μια εναλλακτική τηλεοπτική εκπομπή προγνωστικών και τυχερών παιχνιδιών, για την κάλυψη των Washington Wizards από το NBC Sports Washington. Η όγδοη έκδοση του Predict The Game θα κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου.

Το NBC Sports Washington δήλωσε ότι η ιδέα για το διαδραστικό παιχνίδι, προέκυψε από παλαιότερες προσπάθειες για μεγαλύτερη εμπλοκή των fans, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών εκπομπών.

Ο Mark Friedman, διευθυντής δημιουργικών υπηρεσιών και προηγμένης τεχνολογίας του NBC Sports Washington, δήλωσε ότι το 2017 το δίκτυό του ξεκίνησε να δημοσιεύει ερωτήσεις και να δίνει σαν έπαθλα φανέλες και εισιτήρια αγώνων, με στόχο να εμπλακεί περισσότερο το κοινό. Η συγκεκριμένη δράση είχε θετική ανταπόκριση από τους θεατές.

«Αγάπησαν την ιδέα ότι θα μπορούσαν να παίξουν μαζί και τους έδωσε περισσότερους λόγους για να παρακολουθήσουν τα προγράμματα», δήλωσε ο Friedman.

Τα graphics τρέχουν πάνω στην πλατφόρμα Prime, της ChryronHego. Γενικά, η NBC στέκεται δίπλα στην προσπάθεια νομιμοποίησης του αθλητικού στοιχήματος στις πολιτείες των ΗΠΑ, και προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα.