Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!
Εγγραφή στη Winmasters

Δύο νέες πλατφόρμες απέκτησε η Better Collective

Η Better Collective, το media γκρουπ που ειδικεύεται στο στοίχημα, ανακοίνωσε πως απέκτησε δύο ακόμη νέες πλατφόρμες. Πρόκειται για τις zagranie.com και irishracing.com, που έρχονται να προστεθούν σε μία μεγάλη σειρά ιστοτόπων που κατέχει η εταιρεία στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Η εξαγορά των δύο ιστοσελίδων πραγματοποιήθηκε με ξεχωριστές συναλλαγές.

Με έδρα την Πολωνία, η zagranie.com έχει έτος ίδρυσης το 2017. Ειδικεύεται σε πληροφορίες που αφορούν τον στοιχηματισμό σε αθλητικά γεγονότα κυρίως, όπως και στις στοιχηματικές της χώρας. Η παρουσία της στο Google είναι ισχυρή και διαθέτει περισσότερους από 35.000 θαυμαστές στο Facebook. Η απόκτησή της θεωρείται σημαντική από τον όμιλο της Better Collective, που έχει βάση τη Δανία και την Κοπεγχάγη, καθώς διευρύνει την εμβέλειά του στην πολωνική αγορά, που προσφέρει αρκετές ευκαιρίες.

Επιπλέον, η εταιρεία αγόρασε την επίσης εδραιωμένη πλέον στον χώρο της irishracing.com. Ο ιστότοπος καλύπτει τον τομέα τόσο της ιρλανδικής όσο και της βρετανικής ιππασίας, μαζί με σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις για πάνω από 20 χρόνια. Ιδρύθηκε, μάλιστα, από τους Irish Times. Έχει περισσότερες από 1 εκατομμύριο επισκέψεις το μήνα, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ακολουθούν πάνω από 34.000 άτομα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις εξαγορές της zagranie.com καθώς και της irishracing.com» είχε να πει για το θέμα ο Jesper Søgaard, Διευθύνων Σύμβουλος της Better Collective.

«Οι δύο πλατφόρμες βρίσκονται σε ισχυρή θέση εντός των αγορών που απευθύνονται και έχουν καθιερωθεί ως προορισμοί για θιασώτες των αθλημάτων αλλά και των ιπποδρομιών. Λόγω της αφοσίωσής τους στο εξαιρετικό και ποιοτικό περιεχόμενο, είδαμε πως μπορεί να υπάρξει ένα φυσικό ταίριασμα μεταξύ των δύο εμπορικών σημάτων και του δικού μας ομίλου. Οι στρατηγικές μας φιλοδοξίες συμπληρώνονται με τη διπλή κίνηση που πραγματοποιήσαμε και ανυπομονούμε να μεγεθύνουμε το παγκόσμιό μας αποτύπωμα με τις δύο νέες αυτές πλατφόρμες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο CEO του ομίλου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εξαγορές δεν θα επηρεάσουν τα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας. Με απλά λόγια, δεν αναμένεται να επηρεάσουν ή να ενισχύσουν τις οικονομικές προβλέψεις της Better Collective για το επόμενο διάστημα.

Τα νέα αυτά έρχονται αμέσως μετά από την ανακοίνωση ότι η εταιρεία εξαγόρασε επίσης το UK Atemi Group. Είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο που ειδικεύεται στο online gaming μέσω των ΜΜΕ και των διαφημιστικών προγραμμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη αγορά δαπανήθηκαν 44 εκατομμύρια ευρώ.