Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!
Εγγραφή στη Winmasters

Euro 2020 Στοίχημα: Τα ειδικά παικτών θα ανεβάσουν τους τζίρους!

Στο δεύτερο μέρος της σειράς βελτιστοποίησης του Euro 2020 από την Betgenius, o Τζέιμς ΜακΚίερναν, Οικονομικός Διευθυντής στην Ευρώπη, εξηγεί γιατί οι πολλαπλές επιλογές από έναν αγώνα θα γίνουν και πάλι πολύ δημοφιλές στοιχηματικό προϊόν και πως οι στοιχηματικές θα τις προσφέρουν.

Τα παρολί με πολλαπλές επιλογές από μία αναμέτρηση υπήρξαν μεγάλη επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου το 2018. Επιτρέποντας στους παίκτες στοιχήματος να ποντάρουν με ελευθερία και πιο δημιουργική σκέψη, οι στοιχηματικές είδαν μία άνοδο 25% στον τζίρο τους, σε όλη την Ευρώπη. Στην Betrebels μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα από αγορές και ειδικά στοιχήματα για όλα τα παιχνίδια κάθε ημέρας.

Η ιδέα του στοιχηματισμού σε συνδυαστικά δίχως περιορισμούς, παρότι μοιάζει περίεργη και οι πιθανότητες της μοιάζουν μικρότερες για επαλήθευση, βρίσκει κοινό στους ψυχαγωγικούς παίκτες. Το προϊόν των συνδυαστικών είναι ονειρικό για τους διαχειριστές. Η William Hill απόκάλυψε ότι η υπηρεσία «YourOdds» στην οποία οι παίκτες μπορούσαν να συνδυάσουν αγορές, δημιούργησε το 1/4 του συνολικού της τζίρου για όλη τη χρονιά!

Δύο χρόνια μετά το λανσάρισμα των συνδυαστικών πονταρισμάτων στο Μουντιάλ, το προϊόν παραμένει διαθέσιμο στις περισσότερες στοιχηματικές. Ωστόσο αναμένεται να αποκτήσουν και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στο επόμενο μεγάλο διεθνές τουρνουά. Οι στοιχηματικές αναμένουν σημαντική άνοδο στους τζίρους τους από τα συνδυαστικά στοιχήματα στο Euro 2020.

Επίσης, οι αγορές για τις ατομικές επιδόσεις των παικτών έχουν δει τρομερή ανάπτυξη και στη φετινή Premier League. Τα ατομικά στατιστικά των παικτών έχουν γίνει πολύ σημαντικά για το πως αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο εδώ και καιρό. Οι στοιχηματικές πλέον δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην τιμολόγηση των ειδικών αγορών για παίκτες, όπως ποτέ άλλοτε.