Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!
Εγγραφή στη Winmasters

H Boylesports αναλαμβάνει το portfolio της William Hill στη Β. Ιρλανδία

Η ιρλανδική στοιχηματική Boylesports είναι έτοιμη να επεκτείνει σημαντικά τη δράση της στον επίγειο τομέα στη Βόρειο Ιρλανδία! Συμφώνησε με τη William Hill να αποκτήσει ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο της στη χώρα.

H BoyleSports είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία στην Ιρλανδία και θα αναλάβει τα 33 πρακτορεία της William Hill που βρίσκονται στη Βόρειο Ιρλανδία, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των καταστημάτων της στα 39. Δείτε εδώ ποιες είναι οι στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα!

Η πώληση αυτή επιβεβαιώνει τις ανακατατάξεις στη δομή της William Hill, που ξεκίνησαν από το 2019. Η Βρετανική στοιχηματική αναγκάστηκε να κλείσει 700 πρακτορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο που δεν ήταν βιώσιμα οικονομικά ώστε να απορροφήσει φορολογική ελάφρυνση από την κυβέρνηση.

Την ώρα που η William Hill μειώνει τις επίγειες εγκαταστάσεις της, ο Ιρλανδικός αντίπαλος η BoyleSports βλέπει την ευκαιρία να επεκταθεί σε όλο το νησί.

Κατά τη διάρκεια του 2019, η Boylesports κυκλοφόρησε την αρχική φάση της Βρετανικής της επέκτασης αποκτώντας ένα μικρό δίκτυο ανεξάρτητων στοιχηματικών στα Midlands της Αγγλίας.

Ο Διευθυντής της BoyleSports, Κόνορ Γκρέι υπογράμμισε τη σημασία της αγοράς του χαρτοφυλακίου της William Hill και τη χαρακτήρισε ως ένα πολύ στρατηγικό βήμα: «Η BoyleSports είναι ενθουσιασμένη που επιτέλους μπορεί να αναπτύξει το φιλόδοξο σχέδιό της με μία πολύ σημαντική παρουσία στον επίγειο τομέα σε όλη τη Βόρειο Ιρλανδία και τη Νήσο του Μαν. Όντως, ο Τζον Μπόυλ άνοιξε το πρώτο πρακτορείο BoyleSports στο Markethill της Βόρειας Ιρλανδίας το 1982, οπότε η αύξηση της επιρροής μας στη χώρα είναι πολύ σημαντική σε πολλά επίπεδα.

Αυτή η απόκτηση συμπληρώνει την ήδη υπάρχουσα παρουσία μας στη Βόρεια Ιρλανδία και το επίγειο δίκτυό μας στην Ιρλανδία θα αντιπροσωπεύσει ένα καθοριστικό βήμα για τη μακροχρόνια φιλοδοξία μας να εδραιώσουμε το στοιχηματικό μας αποτύπωμα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο»

Η William Hill επιβεβαίωσε ότι εκτός από τα 33 καταστήματα η BoyleSports απέκτησε και 220 εργαζόμενους που θα παραμείνουν στις θέσεις τους. Οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να μην κοινοποιήσουν τα οικονομικά της συμφωνίας.