Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!
Εγγραφή στη Winmasters

Η DraftKings έγινε η επίσημη στοιχηματική του NBA!

Στην πιο πρόσφατη συνεργασία στοιχηματικής – λίγκας που υπεγράφη στις ΗΠΑ, η DraftKings έγινε ο εγκεκριμένος διαχειριστής στοιχήματος για το NBA! Η DraftKings ανήκει στις κορυφαίες στοιχηματικές που λειτουργούν στις ΗΠΑ.

Ξεκινώντας από τη σεζόν 2019-2020, οι δύο μεριές υπέγραψαν πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας, με την DraftKings να αποκτά πρόσβαση στην επίσημη βάση δεδομένων του NBA.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία τέτοιου είδους για τη στοιχηματική τους τελευταίους μήνες, αφού η DraftKings έγινε και ο επίσημος συνεργάτης του NFL όσον αφορά τις ημερήσεις fantasy λίγκες από το Σεπτέμβριο.

Το NBA επίσης συμφώνησε σε μία παρόμοια συνεργασία τον Οκτώβριο, υπογράφοντας πολυετές συμβόλαιο με την Tabcorp, η οποία έγινε ο επίσημος στοιχηματικός διαχειριστής της λίγκας στην Αυστραλία.

O διευθύνων σύμβουλων της DraftKings Έζρε Κούχαρτζ είπε: «Οι αγώνες που NBA είναι ανάμεσα στους πιο γοητευτικούς, δραματικούς και δημοφιλείς αγώνες του πλανήτη. Το NBA υποστηρίζει το νόμιμο στοίχημα και το γεγονός αυτό υπογραμμίζει την ενόρασή του για καινοτομίες που θα βελτιώσουν την αθλητική εμπειρία του κοινού του.»