Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!
Εγγραφή στη Winmasters

Η Νιούπορτ συμμετέχει στην καμπάνια “Save our Shirt”

Μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές ιστοσελίδες παγκοσμίως, η Paddy Power συνεχίζει να ενδυναμώνει την καμπάνια της “Save our Shirt” αφού συμφώνησε με τη Νιούπορτ Κάουντι, που αγωνίζεται στη League 2 της Αγγλίας, να γίνει η 3η ομάδα που θα συμμετάσχει στην εκστρατεία αυτή.

Η συμφωνία επιβεβαιώθηκε στις 22 Ιουλίου στην εκπομπή TalkSPORT, λίγο πριν το φιλικό προετοιμασίας της Νιούπορτ με την Γουέστον, την οποία διέλυσε με 8-1!

Η Paddy Power δήλωσε ενθουσιασμένη για αυτή τη συνεργασία. “Η Νιούπορτ Κάουντι είναι η τελευταία ομάδα που γίνεται μέλος του κινήματος μας με όνομα Save our Shirt, σύμφωνα με το οποίο οι φανέλες θα μείνουν δίχως χορηγό στο μπροστινό μέρος για την επόμενη σεζόν. Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοι της ομάδας θα δεχθούν με ενθουσιασμό αυτή την κίνηση, όπως οδεύουν για την League 2 μετά τα ηρωικά play-offs που έδωσαν”

Μία από τις ειδοποιούς διαφορές της συμφωνίας με τη Νιούπορτ Κάουντι είναι ότι η φανέλα της επόμενης σεζόν είναι σχεδιασμένη από έναν οπαδό της ομάδας!

Ο Νιλ Χερντ, ειδικός στο σχεδιασμό αθλητικών ενδυμασιών και συγγραφέας, μίλησε για την ευκαιρία που του δόθηκε να σχεδιάσει τη φανέλα. “Ήταν ένα δώρο για μένα το να μπορέσω να δημιουργήσω ένα σχέδιο δίχως χορηγό, μία “καθαρή” φανέλα, δίχως λογότυπα εταιριών για την ομάδα μου, τη Νιούπορτ Κάουντι. Είναι μία σπουδαία εκστρατεία που προσφέρει τις φανέλες στους φιλάθλους και απόλαυσα το σχεδιασμό”

Ως ο μεγάλος χορηγός του συλλόγου, η Paddy Power θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το λογότυπο της στη φανέλα της ομάδας, όμως οι “καθαρές” φανέλες δεν θα έχουν κανένα σημάδι της στοιχηματικής επάνω τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Νιούπορτ Γκάβιν Φόξαλ υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας δηλώνοντας “Αυτή είναι μία πολύ σημαντική συνεργασία για τον σύλλογό μας, όχι μόνο από οικονομική άποψη, αλλά και για το γεγονός ότι είμαστε μέρος αυτής της ιδιαιτέρως προβεβλημένης καμπάνιας Save our Shirt. Ως ένας σύλλογος που διοικείται από τους φιλάθλους του, είμαστε ο κατάλληλος συνεργάτης”.

Η Paddy Power νωρίτερα το καλοκαίρι υπέγραψε ανάλογη συμφωνία με την Χάντερσφιλντ, με το μότο: ” ξέρουμε που ανήκουμε, όχι στη φανέλα σας”.