Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!
Εγγραφή στη Winmasters

Η Οddspedia έδωσε τα χέρια με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Αλφρέδο Ντι Στέφανο Ρεάλ Μαδρίτης

Πολλές είναι οι ομάδες, μεταξύ αυτών μάλιστα και “ηχηρά” ονόματα, που στρέφονται ολοένα και περισσότερο σε συνεργασίες με ιστοσελίδες που ασχολούνται με το online στοίχημα. Μία από αυτές που έχει προστεθεί στη μακριά αντίστοιχη λίστα είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης, που ήρθε πρόσφατα σε συμφωνία με την Oddspedia.

Πρόκειται για έναν από τις πιο γνωστούς διαδικτυακούς ιστοτόπους σύγκρισης αποδόσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Oddspedia θα επεκτείνει την επωνυμία της, αφού έδωσε τα χέρια με τους πρωταθλητές της La Liga για μία συνεργασία που θα “τρέξει” στο υπόλοιπο της σεζόν 2020 – 2021. Έτσι, σε αυτό το διάστημα, το brand name της και η διεύθυνση της ιστοσελίδας της θα εμφανίζεται στους περιμετρικούς διαφημιστικούς πίνακες στο “Εστάδιο Αλφρέδο Ντι Στέφανο” για επιλεγμένα εντός έδρας παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης. Ανάμεσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται πολλά σπουδαία ματς με υψηλή τηλεθέαση, αλλά σίγουρα ξεχωρίζει το “ελ κλάσικο” εναντίον της Μπαρτσελόνα, που είναι προγραμματισμένο για τις 11 Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο γήπεδο χρησιμοποιείται συνήθως ως προπονητικό κέντρο από τους “μερένχες”. Ωστόσο, το “Εστάδιο Αλφρέδο Ντι Στέφανο” θα φιλοξενεί τους επίσημους αγώνες τους για όσο καιρό διαρκεί η ανακαίνιση της φυσικής τους έδρας, του “Σαντιάγο Μπερναμπέου”.

Η συνεργασία αυτή έρχεται σε μια εποχή που ο πάροχος συγκρίσεων ζωντανών αποτελεσμάτων, streaming και αποδόσεων Oddspedia προσπαθεί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, να απομακρυνθεί από μία στρατηγική ψηφιακής εστίασης στη διαφήμιση. Θέλει αντ’ αυτού να στραφεί σε πιο παραδοσιακά μέσα για να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα του ονόματός του.

Όπως τονίζει από την πλευρά της η Oddspedia, η προσέγγιση ομάδων που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο για συμφωνία είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος που δυνητικά μπορεί να οδηγήσει σε πιο ευρεία αναγνώριση, καθώς και να προσδώσει επιπλέον αξία στις προσπάθειες καθιέρωσης της επωνυμίας σε ολόκληρο τον πλανήτη.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που εκμεταλλευτήκαμε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να συνεργαστούμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έναν παγκοσμίου φήμης σύλλογο και μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου”, δήλωσε χαρακτηριστικά για τη συμφωνία ο Γιάν Μέλερ, ένας εκ των ιδρυτών της Oddspedia, προσθέτοντας ακόμη τα εξής: “Είναι συναρπαστικό να έχουμε το Oddspedia.com μέσα στο γήπεδο και σίγουρα ανυπομονούμε να επεκταθούμε ακόμη περισσότερο με ανάλογες ευκαιρίες στο μέλλον. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί επίσης την πρώτη μας φορά που προχωράμε ένα βήμα πέρα ​​από την ψηφιακή διαφήμιση. Το βλέπω ως έναν εξαιρετικό τρόπο για να ξεκινήσουμε δυναμικά το 2021, με την τηλεοπτική διαφήμιση να αποτελεί μία επιπρόσθετη πλατφόρμα για την ανάπτυξη και τη συμμετοχή των πιστών φίλων μας”.

Με την παρουσία της στους διαφημιστικούς πίνακες, η διαδικτυακή ιστοσελίδα θα αποκτήσει πρόσβαση σε “τεχνολογία ψηφιακής επικάλυψης αιχμής”. Η μέθοδος αυτή θα τις επιτρέπει τις στοχευμένες εκπομπές με βάση τον γεωγραφικό προσανατολισμό. Αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο, καθώς ως αποτέλεσμα, η Oddspedia μπορεί να αυξήσει την έκθεση της μάρκας της προσεγγίζοντας το “σωστό κοινό”, όπως αυτή το κρίνει με βάση την ανάλυση των διαθέσιμων δεδομένων.