Στοιχηματικές Ιστοσελίδες Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!

Εγγραφή στη Winmasters

«Μπάσιμο» στο στοίχημα από τους Σακραμέντο Κινγκς!

Ήδη, σε οκτώ πολιτείες των ΗΠΑ, προσφέρονται νόμιμες υπηρεσίες αθλητικού στοιχήματος. Το ζήτημα της νομιμοποίησης προοδεύει όλο και περισσότερο, και αυτό δεν αφήνει ασυγκίνητες της ιστοσελίδες στοιχήματος ανά τον κόσμο. Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι γνωστοί φορείς εκμετάλλευσης που ενδιαφέρονται.

Από ό,τι φαίνεται, το αθλητικό στοίχημα που… έρχεται, έχει παρακινήσει και τις ομάδες του NBA. Τουλάχιστον αυτό διακρίνεται, από τις κινήσεις των Σακραμέντο Κινγκς. Η εν λόγω ομάδα, ετοιμάζει έναν ειδικό χώρο για τους κατόχους ακριβών εισιτηρίων διαρκείας. Πρόκειται για το «Predictive Gaming Lounge Skyloft». Σε αυτό το σαλόνι, το κοινό θα μπορεί να ποντάρει σε ποικίλες επιλογές, όπως οι πόντοι που θα πετύχει ένας παίκτης. Φυσικά, τα στοιχήματα δεν θα διεκπεραιώνονται με χρήματα, και θα έχουν στόχο μόνο να διασκεδάζουν τον κόσμο.

Το «Predictive Gaming Lounge Skyloft» θα ανοίξει στο παιχνίδι των Κινγκς με τους Μπουλς (17/3). Οι υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες και στα ματς με τους Νετς, τους Μάβερικς και τους Σανς. Να σημειωθεί, ότι τα πονταρίσματα θα γίνονται μόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ο ιδιοκτήτης των Σακραμέντο Κινγκς, δήλωσε χαρούμενος για αυτήν την κίνηση. Μάλιστα, τόνισε ότι το κοινό επιθυμεί πολύ να στοιχηματίσει σε αθλητικά γεγονότα. Ο σύλλογος, είχει εγκαινιάσει και το «Call the Shot», μια εφαρμογή για τα smartphones. Μέσω αυτής, ο κόσμος στοιχηματίζει στο αποτέλεσμα κάθε περιόδου.

Οι Κινγκς είναι η πρώτη ομάδα που θα προσφέρει κάτι τέτοιο στο κοινό της, αλλά όχι και η μόνη. Και οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς κάνουν τις διεργασίες τους πανω στο στοίχημα.

Οι «Μάγοι» προετοιμάζουν το παιχνίδι με τίτλο «Predict the Game», το οποίο θα έχει χρηματικό έπαθλο ύψους 500 δολαρίων. Αυτό το ποσό, θα είναι αξιοποιήσιμο στο επίσημο κατάστημα της ομάδας. Εδώ, οι αγορές αφορούν κάθε περίοδο ξεχωριστά, και περιλαμβάνουν φυσικά και επιδόσεις παικτών.

Το NBA εξάλλου, πρωτοστατεί πρωτοστατεί στην προσπάθεια νομιμοποίησης του αθλητικού στοιχήματος στις πολιτείες των ΗΠΑ. Σε αυτό το πλαίσιο, κινείται και η συνεργασία του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, με την MGM.

Είναι δεδομένο, πως η αγορά των ΗΠΑ εμφανίζει τεράστιες προοπτικές. Το αθλητικό στοίχημα υπόσχεται μεγάλα έσοδα για τους παρόχους, αφού το ενδιαφέρον του κόσμου είναι ολοφάνερο. Οι ιστοσελίδες στοιχήματος κάνουν τα σχέδιά τους, όμως υπάρχουν κι άλλοι οργανισμοί που σκέφτονται πώς θα επωφεληθούν από αυτή τη δραστηριότητα.