Στοιχηματικές Ιστοσελίδες Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!

Εγγραφή στη Winmasters

NBA στοίχημα με… καθοδήγηση από την Πρέμιερ Λιγκ!

NBA στοίχημα… έρχεται στις ΗΠΑ, και οι υπεύθυνοι του δημοφιλούς οργανισμού αρχίζουν ήδη τις επαφές με άλλους φορείς για τη σωστή ενσωμάτωση του sportsbook στη ζωή των Αμερικανών. Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Το αθλητικό στοίχημα γίνεται σταδιακά νόμιμο στις πολιτείες των ΗΠΑ και οι αρμόδιοι του αθλητισμού προσπαθούν ώστε η διαδικασία να διεκπεραιωθεί με αρμονικό τρόπο. Ένας από τους πρωτοστάτες, έιναι αναπληρωτής επίτροπος του NBA, Mark Tatum.

Ο κ.Tatum λοιπόν, μελετάει το ζήτημα, και σε αυτό το πλαίσιο βρέθηκε στο Λονδίνο, για να συζητήσει με εκρποσώπους της Πρέμιερ Λιγκ. Όπως είναι γνωστό, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες έχουν μεγάλη δραστηριότητα στο αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσσφαίρου, αφού συνεργάζεονται ποικιλοτρόπως με τους συλλόγους.

Οι χορηγίες εκ μέρους των φορέων εκμετάλλευσης στις ομάδες είναι πολλές και μεγάλες, ενώ η ανταπόδοση γίνεται με διαφόρους τρόπους. Οι διαφημίσεις λαμβάνουν χώρα είτε στις εμφανίσεις των συλλόγων, είτε στα στάδια αυτών, καθώς και σε άλλα σημεία σχετικά με το brand των ομάδων.

Ο Mark Tatum παρατήρησε ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά στην Αγγλία, όσον αφοράτο συγκεκριμένο ζήτημα, με τους κανονισμούς να προστατεύουν τόσο τους ποδοσφαιριστές, όσο και τους παίκτες του στοιχήματος. Επομένως, είναι λογικό να θέλει να λάβει πληροφορίες για τη λειτουργία του αθλητικού στοιχήματος στη χώρα, για να διαφυλάξει και τη δική του λίγκα.

Σε δηλώσεις του, ο αναπληρωτής επίτροπος του NBA τόνισε ότι ο οργανισμός θα λάβει τα μέτρα του για να κυλήσουν όλα ομαλά. Το NBA στοίχημα είναι προ των πυλών, και αναμένεται άμεσα να αυξηθούν οι δαπάνες για θέματα προστασίας του κόσμου και των αθλητών από τους κινδύνους του sports betting. Εξάλλου, στους παίκτες των ομάδων του NBA απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο η συμμετοχή στο στοίχημα. Δηλαδή, δεν μπορούν ούτε να στοιχηματίσουν οι ίδιοι, ούτε να δώσουν συμβουλές σε άλλους για στοιχηματικούς λόγους.

Ο Mark Tatum τόνισε με τη σειρά του ότι θα γίνουν τα πάντα για να παραμείνει ακέραιο το πρωτάθλημα και να μην υπάρξει ίχνος διαφθοράς. Μάλιστα, για αυτούς τους σκοπούς, θα πραγματοποιηθεί πολύ σημαντική οικονομική υπέρβαση. Σε αυτό το πλαίσιο, κινείται και η συμφωνία του NBA με τη Sportradar για την ανίχνευση ύποπτης δραστηριότητας στους αγώνες της λίγκας.

Το αθλητικό στοίχημα έχει νομιμοποιηθεί σε επτά πολιτείες των ΗΠΑ και έπονται κι άλλες. Έχει γίνει λοιπόν σαφές, με τον πλέον επίσημο τρόπο, ότι οι ιθύνοντες του NBA θα προστατέωουν αποτελεσματικά το πρωτάθλημα, τους παίκτες αλλά και το κοινό. Το sports betting μπαίνει σιγά-σιγά στη ζωή των Αμερικανών και είναι κρίσιμο τα πρώτα βήματα να είναι σταθερά, έστω κι αν είναι αργά.

Επομένως, είναι απολύτως λογικές οι επαφές των εκπροσώπων του NBA με την Πρέμιερ Λιγκ, που έχει περισσότερες γνώσεις επί του θέματος, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Φαίνεται, ότι το NBA βαδίζει σε καλό δρόμο και θα καταφέρει να βάλει το στοίχημα στη ζωή του αποφεύγοντας ολέθρια σφάλματα.