Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!
Εγγραφή στη Winmasters

Η Νιγηρία προσπαθεί να φέρει στη χώρα «δυνατές» στοιχηματικές ιστοσελίδες

Νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες δραστηριοποιούνται πλέον σε όλο και περισσότερες χώρες του κόσμου, και το μεγάλο βήμα θα γίνει σύντομα και στη Νιγηρία. Η αφρικανική χώρα προοδεύει στο ζήτημα του στοιχήματος και οι υπεύθυνοι είναι αισόδοξοι για την προσέλκυση δυνατών επενδυτών.

Τα μαντάτα έγιναν γνωστά από επίσημα στόματα, στο παγκόσμιο συνέδριο για τα Live Καζίνο. Στο ICE, μίλησαν δύο εκπρόσωποι της κρατικής λοταρίας της Νιγηρίας, και εξέφρασαν τις απόψεις τους για το λαμπρό μέλλον του αθλητικού στοιχήματος στη χώρα. Θεωρούν μάλιστα, ότι ήδη πληρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την είσοδο μεγάλων παρόχων στην αγορά.

Συγκεκριμένα, οι κ. Gbajabiamalia και Iwayemi, έκαναν δηλώσεις για τις προσπάθειες βελτίωσης στο φορολογικό σύστημα, που γίνεται φιλικό προς τις ιστοσελίδες. Συγχρόνως, και οι υπηρεσίες διαδικτύου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, και μπορούν να καλύψουν από τώρα τις απαιτήσεις για τις σύγχρονες ιστοσελίδες στοιχήματος. Αλλά, το πιο σημαντικό, είναι το μεγάλο… πελατολόγιο της Νιγηρίας.

Οι εκπρόσωποι της λοταρίας, αποκάλυψαν την απήχηση που έχει αυτή στο αγοραστικό κοινό. Ο κόσμος ενδιαφέρεται πολυ για τη λοταρία, και οι υπεύθυνοι βλέπουν τη διάθεση και την επιθυμία του κόσμου για υπηρεσίες αθλητικού στοιχήματος. Ο πληθυσμός είναι μεγάλος και ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, κάτι που κάνει ευνοϊκό το περιβάλλον και για στοιχηματισμό στα αθλητικά γεγονότα. Άλλωστε, σύμφωνα με τους δύο κύριους της λοταρίας, ήδη μεγάλη μερίδα του κοινού εμφανίζει τάση για online betting.

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα των Gbajabiamalia και Iwayemi στο ICE, το έδαφος είναι πρόσφορο για τους υποψήφιους επενδυτές. Τεχνολογικά, τα πράγματα βρίσκονται σε καλό επίπεδο, και τα μέσα μπορούν να εξυπηρετήσουν τους παρόχους. Επίσης, η κατάσταση κυλάει ομαλά και στο φορολογικό κομμάτι, που απασχολεί φυσιολογικά όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες. Φυσικά, το «δυνατό χαρτί» της Νιγηρίας είναι το μεγάλο αγοραστικό κοινό, που φαίνεται να έχει ψηλά στις προτιμήσεις του το αθλητικό στοίχημα. Αυτό, σημαίνει περισσότερα κέρδη για τους φορείς εκμετάλλευσης.

Οι αρμόδιοι της χώρας έχουν ξεκινήσει επαφές με εκπροσώπους μεγάλων ιστοσελίδων, και προσπαθούν να τους πείσουν για την καταλληλότητα της νιγηριανής αγοράς. Υπάρχει αισιοδοξία, ότι σύντομα θα δραστηριοποιηθούν στη χώρα νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες και ο κόσμος θα δείξει την ανταπόκρισή του.

Όπως αναφέρθηκε, το στοίχημα επεκτείνεται διαρκώς σε όλα τα μέρη του πλανήτη και αυτό είναι ωφέλιμο τόσο για τα κράτη, όσο και για τις μεγάλες στοιιχηματικές ιστοσελίδες ανά τον κόσμο.