Στοιχηματικές εταιρίες

Αγγλία – Βέλγιο με ειδικά στοιχήματα (26/03)

novibet logo

Δυνατό φιλικό στο Γουέμπλεϊ, όπου η Αγγλία υποδέχεται το Βέλγιο (21:45) στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το Euro 2024.

Αγγλία – Βέλγιο
eeep disclaimer
Novibet
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες μέρες μετά το φιλικό με τη Βραζιλία, η Αγγλία φιλοξενεί το Βέλγιο στο Γούμπλεϊ (21:45). Οι γηπεδούχοι ήταν εντυπωσιακοί στα προκριματικά του Euro και τερμάτισαν εύκολα στην 1η θέση του τρίτου ομίλου, αφήνοντας πίσω τους την Ιταλία και την Ουκρανία. Οι Άγγλοι παρέμειναν αήττητοι (έξι νίκες, δύο ισοπαλίες) και ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ θα δοκιμάσει αρκετά πρόσωπα, παραμένοντας πάντως πιστός στους παίκτες που εμπιστεύεται και στον βασικό κορμό των τελευταίων ετών. Πρώτη εμφάνιση στην αποστολή των Ανδρών για τους Άντονι Γκόρντον και Τζάραντ Μπράντγουειτ, επιστροφή για τους Τζο Γκόμες και Ιβάν Τόνεϊ στις επιλογές του τεχνικού επιτελείου των Άγγλων.

Σε παρόμοια κατάσταση και το Βέλγιο. Η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκo πέρασε ένα στάδιο ανανέωσης, όμως δεν επηρεάστηκε ούτε στο ελάχιστο αγωνιστικά, αφού τερμάτισε πρώτη στον έκτο όμιλο χωρίς να ηττηθεί (20 βαθμοί με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες). Οι Βέλγοι είχαν μία από τις καλύτερες άμυνες των προκριματικών με μόλις τέσσερα τέρματα παθητικό σε οκτώ αναμετρήσεις και πήραν ξανά πολλά επιθετικά από τον Ρομέλου Λουκάκου, που πλέον είναι και ο αρχηγός της Εθνικής. Αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή, όπως φυσικά και οι… παλιοσειρές Βερτόνγκεν, Μπατσουαγί, Καστέλς και Μουνιέ. Φυσικά, ο Τεντέσκο περιμένει πολλά από τους Ντοκού, Τροσάρ, Οπέντα, εκτός δράσης ο Ντε Μπρούινε.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στα μεγάλα φιλικά

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε ακόμα