Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!
Εγγραφή στη Winmasters

Σημαντική ανάπτυξη στο online στοίχημα προβλέπεται μέχρι το 2025

Σύμφωνα με ανάλυση της ιστοσελίδας Research Report Center η αγορά του διαδικτυακού στοιχήματος αναμένεται να δει μία σημαντική ανάπτυξη την περίοδο 2019-2025 και οι στοιχηματικές εταιρίες αναμένεται να αυξήσουν σημαντικά τα κέρδη τους.

H ιστοσελίδα Research Report Center χρησιμοποίησε ένα εξειδικευμένο μοντέλο έρευνας ονόματι SWOT για να αναλύσει το μέλλον των στοιχηματικών εταιρειών. Το όνομα SWOT βγήκε από τα αρχικά Strength (πλεονεκτήματα), Weakness (μειονεκτήματα), Opportunities (ευκαιρίες) και Threat (κίνδυνοι). Η αναφορά της ιστοσελίδας προσφέρει ποσοτικές και ποιοτικές πληροφορίες όσον αφορά την οικονομική ανάπτυξη της βιομηχανίας του online στοιχήματος. Στα επόμενα χρόνια η βιομηχανία θα συνεχίζει να εστιάζει τις προσπάθειές της στην καινοτομία των προϊόντων και των υπηρεσιών της, με σκοπό να προσελκύσει νέους πελάτες και να διατηρήσει μία πιστή βάση χρηστών.

Η δημοφιλιά του διαδικτυακού στοιχήματος είναι προκαθορισμένο πως αναμένεται να διευρυνθεί παγκοσμίως και με τις νέες νομοθεσίες θα παρουσιαστούν μεγάλες ευκαιρίες στην αγορά στο εγγύς μέλλον. Ειδικά το διάστημα 2019-2025 η αγορά σύμφωνα με τις προβλέψεις θα δει ραγδαία ανάπτυξη. Αυτό μπορεί να οφείλεται στη διαρκώς αυξανόμενη χρήση του «ηλεκτρονικού» χρήματος.

Η αυξανόμενη χρήση των smartphones και η εύκολη πρόσβαση σε διαδικτυακές πλατφόρμες στοιχήματος αλλά και καζίνο είναι που κυριαρχούν στη σημερινή αγορά. Παράγοντες όπως η ολοένα και μεγαλύτερη διείσδηση του ίντερνετ στη ζωές των ανθρώπων και η διαθεσιμότητα δωρεάν εφαρμογών για στοίχημα αναμένεται να βοηθήσουν καταλυτικά στη μελλοντική ανάπτυξη.

Μάλιστα η Research Report Center έδωσε και την εκτίμησή της για το ποιες θα είναι οι online πλατφόρμες που αναμένεται να παίξουν ηγετικό ρόλο στις εξελίξεις του μέλλοντος. Σύμφωνα λοιπόν με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα οι Bet365, William Hill, Unibet, 888, Expekt, LSBet, Betsson, Bwin και Royal Vegas θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επόμενη 5ετία.