Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!
Εγγραφή στη Winmasters

Στοιχηματική στην Ουάσινγκτον σκοπεύει να λειτουργήσει μέσα σε γήπεδο.

Μία πολύ γνωστή στοιχηματική και ο ιδιοκτήτης τριών εκ των επαγγελματικών ομάδων στην Αμερικάνικη πρωτεύουσα σχεδιάζουν να ανοίξουν το πρώτο «πρακτορείο» μέσα σε γήπεδο!

Σε μία συνεργασία που ανακοινώθηκε την περασμένη Πέμπτη, η στοιχηματική William Hill και η Monumental Sports & Entertainment στην οποία ανήκουν οι επαγγελματικές ομάδες χόκεϊ και μπάσκετ της Ουάσινγκτον, δήλωσαν πως θα ανοίξουν στοιχηματικές εγκαταστάσεις μέσα στο γήπεδο Capital One Arena, αμέσως μόλις αποκτήσουν τις απαραίτητες άδειες.

Δεν υπάρχει ακόμη κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για τα εγκαίνια, αλλά σύμφωνα με το κλίμα που επικρατεί αυτό αναμένεται να συμβεί μέσα στο 2020.

Η William Hill θα γίνει επίσης ο αποκλειστικός στοιχηματικός συνεργάτης των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς (ΝΒΑ), των Ουάσινγκτον Κάπιταλς (NHL) και των Ουάσινγκτον Μυστίκς (WNBA).

Οι φίλαθλοι των συλλόγων θα έχουν τη δυνατότητα να ποντάρουν τα στοιχήματά τους μέσα στο γήπεδο στον ειδικό χώρο που θα δημιουργηθεί.

Στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης, ο Τζο Άσερ, πρόεδρος της William Hill στις ΗΠΑ, είπε πως το στοίχημα θα ιντριγκάρει περισσότερους φιλάθλους να ασχοληθούν με τους αγώνες, δίνοντας ένα παράδειγμα από τον αγώνα των Κάπιταλς την προηγούμενη βραδιά.

«Θα υπήρχαν πολλοί φίλαθλοι που θα πόνταραν στους Κάπιταλς να ανατρέψουν το σκορ και να κερδίσουν. Και είναι πολύ καλές οι αποδόσεις για ομάδες που βρίσκονται πίσω στο σκορ. Έτσι με αυτό τον τρόπο το κοινό θα ήταν πιο συγκεντρωμένο στον αγώνα. Δίνει κίνητρο στους φιλάθλους να βλέπουν περισσότερους αγώνες και να τους παρακολουθούν μέχρι τέλους. (Οι Κάπιταλς όντως ανέτρεψαν το παιχνίδι και κέρδισαν 3-2 στην παράταση).