Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!

To Betsson Hub παρουσιάζει: Tο Padel στην Ελλάδα και η ραγδαία ανάπτυξή του

betsson padel fair play

Το Betsson Foundation σε συνεργασία με το Fairplay Padel Club διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 17:30 την ομιλία με θέμα «Το Padel στην Ελλάδα και η ραγδαία ανάπτυξή του» με σκοπό την προώθηση του αθλήματος στην Ελλάδα. 

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Betsson Hub, που βρίσκεται στην Γεωργίου Ανδρέου 56 (Mylos Area), στη Θεσσαλονίκη. 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ξεκινήσει στον εσωτερικό χώρο με μια σύντομη περιγραφή του αθλήματος από τον διευθυντή της Ακαδημίας Κωνσταντίνο Μπαρμπόπουλο αλλά και τους προπονητές του. 

Ξεκινώντας από την ιστορία του Padel και συνεχίζοντας με την εξέλιξη της τεχνικής και της τακτικής μέσα στα χρόνια, την επεξήγηση των βασικών κανόνων και την παρουσίαση των ρακετών. 

Θα γίνει επίσης αναφορά στην επαγγελματική ενασχόληση με το άθλημα και τα διεθνή τουρνουά. 

Στο τέλος της ομιλίας θα δοθεί χρόνος για συζήτηση προκειμένου να απαντηθούν πιθανές ερωτήσεις και απορίες των παρευρισκόμενων. 

Αφού ολοκληρωθεί η ομιλία στον εσωτερικό χώρο, η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο προαύλιο. Εκεί θα έχει στηθεί ένα court για Padel, όπου ο κόσμος που θα βρεθεί στην εκδήλωση θα έχει την ευκαιρία να παίξει με τους προπονητές και να δοκιμάσει τις δυνατότητες του και τις ρακέτες του αθλήματος. 

Με την υποστήριξη του Betsson Foundation