Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!
Εγγραφή στη Winmasters

Τρεις τρόποι για να βελτιωθείτε στο στοίχημα

Το 2020 ήταν μία περίεργη χρονιά από πολλές απόψεις. Οι εξελίξεις στον κόσμο επηρέασαν τα πρωταθλήματα σε όλο τον πλανήτη. Μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να άργησαν, αλλά το ένα μετά το άλλο σταδιακά ξεκινάνε. Όλοι περιμένουν με ανυπομονησία μία ακόμη συναρπαστική χρονιά αγώνων. 

Μαζί και όσοι αγαπούν το στοίχημα. Όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά για όλα τα αθλήματα. Μπορεί να γίνει, μάλιστα, απολαυστικό όσο και οικονομικά προσοδοφόρο. Ωστόσο, αυτό απαιτεί αρκετή διορατικότητα και προνοητικότητα από κάθε παίκτη. Εμείς συγκεντρώσαμε τρεις συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βγείτε νικητής.

Η πρώτη είναι να παραμένετε πειθαρχημένοι. Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες για να θυμάστε για οποιαδήποτε μορφή τζογαρίσματος είναι να ποντάρετε μόνο ό,τι μπορείτε να χάσετε. Αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα από το στοίχημα, πρέπει να είστε εξαιρετικά πειθαρχημένοι όσον αφορά το ποντάρισμά σας. Πολλοί άνθρωποι που είχαν κακές επιδόσεις το έπαθαν όταν αποφάσισαν να τοποθετήσουν μεγάλα στοιχήματα σε μια προσπάθεια να αντισταθμίσουν τις απώλειές τους. Δυστυχώς, αυτή δεν είναι και η πιο σοφή στρατηγική που μπορείτε να ακολουθήσετε, καθώς συχνά οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερες απώλειες. Αντί να προσπαθείτε να καλύψετε ό,τι χάσατε, παραμείνετε ήρεμοι. Έχετε περισσότερες πιθανότητες να ρεφάρετε αυτά που έχετε χάσει μέσω μιας σειράς προσεκτικά υπολογισμένων, μικρότερων στοιχημάτων.

Επόμενη στρατηγική είναι να βρείτε μία εξειδίκευση. Τι εννοούμε; Αν θέλετε να έχετε μια πετυχημένη σεζόν στοιχηματικά, σκεφτείτε ποια κατηγορία μπορείτε να προτιμήσετε και να διαλέγετε συχνά αυτή. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια ποικιλία πραγμάτων.  Έχετε επιλογή να εστιάσετε σε ένα συγκεκριμένο πρωτάθλημα, όπως η Superleague. Ακόμη, σε ένα σύνολο ομάδων που γνωρίζετε καλά. Ή να προτιμήσετε την επιλογή ειδικών στοιχημάτων ή τις παραδοσιακές αγορές. Για παράδειγμα, μία συγκεκριμένη πτυχή στην οποία μπορεί να επιλέξει ένας παίκτης να επικεντρωθεί είναι τα κόρνερ, για μεμονωμένο αγώνα ή συνολικά. Η δημοφιλία του στοιχήματος μεγάλωσε παράλληλα με αυτή για τα περίπλοκα στατιστικά, άλλωστε. Άλλες αγορές που έχετε τη δυνατότητα να προτιμήσετε, εκτός από τα κόρνερ, περιλαμβάνουν κόκκινες ή κίτρινες κάρτες, καθώς και τη διαφορά γκολ ή τον συνολικό αριθμό τους.

Τέλος, θα πρέπει πάντα να θυμάστε να υπολογίζετε τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν. 

Ενώ η εύρεση μιας θέσης μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελής, είναι επίσης σημαντικό να λαμβάνονται υπόψη διάφορες περιστάσεις καθώς προχωρά η σεζόν. Υπάρχει μια πληθώρα επιλογών που αξίζουν την προσοχή σας. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται η καταγραφή σημειώσεων για το πώς συμπεριφέρονται κάποιες ομάδες κάτω από παρόμοιες συνθήκες. Στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, λάβετε επίσης υπόψη εάν μία ομάδα έχει ήδη επιτύχει ήδη τους στόχους της. Σίγουρα αυτό μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά των παικτών στον αγωνιστικό χώρο. Άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι αν είναι εντός έδρας ή εκτός έδρας παιχνίδι. Επίσης τη φάση του πρωταθλήματος, τα προηγούμενα αποτελέσματα, αλλά και τις απουσίες με τιμωρίες και τραυματισμούς παικτών που είναι βασικοί.

Αν μελετήσετε τις στρατηγικές που αναφέραμε παραπάνω, σίγουρα δεν θα χάσετε.  Όπως όλα τα θέματα, και το στοίχημα θέλει τη μελέτη και τον σχεδιασμό του. Είναι βέβαιο πως με λίγες και απλές κινήσεις όπως οι πιο πάνω η εμπειρία του στοιχηματισμού μπορεί να γίνει ακόμη πιο απολαυστική και επικερδής.