Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!
Εγγραφή στη Winmasters

Τσέλτεναμ: Οι ιπποδρομίες θα έχουν σκαμπανεβάσματα

Με την τελική αντίστροφη μέτρηση για τις ιπποδρομίες του Τσέλτεναμ να έχει ξεκινήσει, το SBC συνεχίζει να ρωτάει τις κορυφαίες στοιχηματικές τι να περιμένει το φίλαθλο κοινό από την 4ημερη εκδήλωση.

Το SBCnews επικοινώνησε με τον διευθυντή Επικοινωνία και Δημοσίων Σχέσεων της Betway, Άλαν Άλτζερ, ο οποίος αποκάλυψε ότι η γνωστή στοιχηματική θα είναι χορηγός με το πρόγραμμα Betway Champion Chase, το οποίο θα αποτελέσει κομβικό σημείο για την εταιρεία.

Σε ερώτηση για το τι σημαίνει το χορηγικό πρόγραμμα της Betway στο Φεστιβάλ του Τσέλτεναμ όσον αφορά την απήχηση της στοιχηματικής και το πως ετοιμάζεται η Betway για τις ιπποδρομίες απάντησε: 

«Το χορηγικό πρόγραμμα Betway Champion Chase είναι ύψιστης σημασίας για το πορτφόλιο των συνεργασιών μας. Απότελεί μία από τις πλέον συναρπαστικές κούρσες του φεστιβάλ κάθε χρόνο και το γεγονός πως το brandname μας θα είναι παντού κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ο σχεδιασμός για το φεστιβάλ πάντα εντείνεται στην αλλαγή του έτους, παρόλο που αυτή θα είναι η 6η μας χρονιά ως μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης. Πιστεύουμε πως πλέον έχουμε μία ξεκάθαρη ιδέα για το πως πρέπει να πορευτούμε και τι πρέπει να αποφύγουμε»

Τι ρόλο θα παίξουν οι προωθητικές ενέργειες, όπως το request a bet, στο να κινήσετε το ενδιαφέρον των παικτών στοιχήματος;

«Πιστεύω πως οι ιπποδρομίες είναι από μόνες τους πολύ ανταγωνιστικές και οι πελάτες θα εστιάσουν την προσοχή τους στις παραδοσιακές αγορές. Τα μοναδικά μας στοιχήματα, όπως το request a bet, αυξάνουν τη δημοφιλία των ιπποδρομιών, μετά την ευρεία τους χρήση στο ποδόσφαιρο. Οι διάφορες προοωθητικές ενέργειές μας απέδωσαν πολύ καλά στα πρόσφατα μεγάλα events και φέτος δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Η αποκλειστική δωρεάν προσφορά της Betway «4 to Win» θα προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να κερδίσουν ως και 50,000 λίρες τη μέρα»

Τρία από τα μεγαλύτερα φαβορί του φεστιβάλ είναι προγραμματισμένα να τρέξουν την Τετάρτη, ανησυχεί αυτό το γεγονός την Betway; 

«Ενώ όλοι οι bookmakers θα ανησυχούσαν για παρολί και μεγάλες απώλειες, εμείς πρέπει να εμπιστευούμε το γεγονός πως πρόκεται για ένα φεστιβάλ 4 ημερών και κατά τη διάρκειά του θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Ενώ η Τετάρτη μοιάζει ώς μία ημέρα επικίνδυνη για μεγάλες απώλειες, όλα μπορούν να συμβούν, όπως και πέρσι που συνέβησαν μεγάλες εκπλήξεις.

Τέλος, υπάρχουν κάποια άλογα που θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες στοιχήματος;

«Το Ballymoy έχει πολύ καλές πιθανότητες σε όποια κούρσα και αν τοποθετηθεί και αξίζει το ποντάρισμα, πιστεύω.»