Στοιχηματικές εταιρίες

Winmasters: Αταλάντα – Βιγιαρεάλ με πλήθος αγορών (8/12)

Winmasters

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται απόψε στις 22:00 στο “Gewiss Stadium”, με την Αταλάντα να υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ και στη Winmasters μπορείτε να βρείτε πλήθος από αγορές και ειδικά στοιχήματα για το συγκεκριμένο ματς.

Παιχνίδι που έχει χαρακτήρα “τελικού” για τις δύο ομάδες, με τη Βιγιαρεάλ να βρίσκεται στη 2η θέση του 6ου ομίλου έχοντας συγκεντρώσει επτά πόντους, ενώ η Αταλάντα βρίσκεται στο -1. Οι Ιταλοί θέλουν να αξιοποιήσουν απόψε ιδανικά την έδρα τους και την εξαιρετική τους φόρμα, έρχονται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Νάπολι με 3-2 και συνολικά τρέχουν ένα αήττητο σερί δέκα αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την άλλη η Βιγιαρεάλ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ηττήθηκε με 1-0 από τη Σεβίλλη την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ συνολικά έχει ηττηθεί στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Έχει σήμερα δύσκολη έξοδο, κάτι που φαίνεται και από τις αποδόσεις, καθώς ο άσσος της Αταλάντα παίζει στο 1.72 στη Winmasters, ενώ το “διπλό” προσφέρεται στο 4.20. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 4.20.

Διαβάστε ακόμα