Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!
Εγγραφή στη Winmasters

Χορηγός στη φανέλα της Φλαμένγκο η Sportsbet.io

Η γνωστή βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομάδα της Φλαμένγκο συμφώνησε με τη στοιχηματική ιστοσελίδα Sportsbet.io ώστε να γίνει ο νέος χορηγός της φανέλας της.

Η στοιχηματική που λειτουργεί με κρυπτονομίσματα ξεκίνησε μία συνεργασία με τη Φλαμένγκο διάρκειας 3 μηνών και μετά την μεγάλη επιτυχία αυτής της δοκιμής αποφάσισε να εξασφαλίσει τη θέση του logo της στις εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις της βραζιλιάνικης ομάδας.

Το logo θα προστεθεί επίσημα τον επόμενο μήνα και θα παραμείνει στις φανέλες της Φλαμένγκο μέχρι το τέλος του 2020. Η οικονομική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Η sportsbet.io αυτό το καλοκαίρι έγινε επίσης ο επίσημος χορηγός της Γουότφορντ που αγωνίζεται στα «σαλόνια» της Premier League.

Ο Τιμ Χιθ, διευθυντής της Sportsbet.io είπε: » Είμαστε τρομερά υπερήφανοι που θα γίνουμε διεθνείς συνεργάτες με τη Φλαμένγκο, η οποία είναι δίχως αμφισβήτηση, το μεγαλύτερο κλαμπ στο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας. Ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας ως ψηφιακός συνεργάτης του συλλόγου το 2019 και ήταν μία πολύ απλή απόφαση για εμάς να πάμε τη συνεργασία μας στο επόμενο επίπεδο. Τώρα πια θα έχουμε το logo μας πάνω στην ένδοξη κοκκινόμαυρη φανέλα. Ο επαγγελματισμός, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, της Φλαμένγκο κάνει πολύ ευχάριστη τη συνεργασία μας και βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία και δεν αποκλείουμε μια πιθανή νέα επέκταση της σχέσης μας τα επόμενα χρόνια.»

Ο πρόεδρος της Φλαμένγκο, Ροδόλφο Λαντίμ, συμπλήρωσε: «Είμαστε τρομερά ευχαριστημένοι με την απόδοση της συνεργασίας μας και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων της Sportsbet.io. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα ενισχύσουμε τη σχέση μας με αυτή τη νέα χορηγία.»