Στοιχηματικές εταιρίες

Ποντάρισμα σε δημοφιλείς λίγκες ή σε δευτερεύοντα πρωταθλήματα;

Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς παίκτες του στοιχήματος. Που είναι καλύτερα να ποντάρετε λοιπόν; Σε μεγάλα πρωταθλήματα, στα λεγόμενα κορυφαία, δημοφιλή, πιο εμπορικά; Πείτε το όπως θέλετε, ή σε δευτερεύουσες λίγκες; Κάθε κατηγορία έχει τους δικούς της πιστούς φίλους, αλλά υπάρχει κι ένα σεβαστό ποσοστό παικτών που ασχολείται με όλο το ευρύ φάσμα στις λίγκες του ποδοσφαίρου. Εξάλλου το συγκεκριμένο άθλημα εκτός από βασιλιάς των σπορ είναι και βασιλιάς του στοιχήματος. Στο ποδόσφαιρο συγκεντρώνονται οι πιο μεγάλοι τζίροι παγκοσμίως. Οπότε οι στοιχηματικές πλατφόρμες φροντίζουν ώστε να έχουν μία ευρεία γκάμα πάνω στην οποία μπορεί να κινηθεί ο παίκτης και να διαλέξει τη λίγκα της επιλογής του.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
eeep disclaimer
Betshop
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοίχημα σε μεγάλα πρωταθλήματα

Έχει πολλά θετικά το να παίζετε σε μεγάλα πρωταθλήματα. Καταρχάς είναι η γνώση, η πληροφόρηση. Δίχως να έχετε μία ξεκάθαρη οπτική γωνία των ομάδων δεν μπορείτε να παίξετε στοίχημα. Αυτό είναι δεδομένο. Το στοίχημα δεν είναι ένα γύρισμα στη ρουλέτα, ή ένα σπινάρισμα στους live games. Είναι ολόκληρη επιστήμη η ανάγνωση ενός αγώνα ή τα συμπεράσματα που μπορεί να προκύψουν στο Live. Στα μεγάλα πρωταθλήματα λοιπόν σας δίνεται η δυνατότητα να έχετε μία πολύ ολοκληρωμένη πληροφόρηση. Νέα των ομάδων, παρασκήνιο, κλίμα, ψυχολογία. Δεν είναι κάτι που μπορεί να μείνει κρυφό για παράδειγμα σε λίγκες επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα, Λα Λίγκα, Σαμπιονά ή Καμπιονάτο. Ακόμη και σε Ολλανδία, Βέλγιο, Πορτογαλία, Τουρκία, φυσικά στη χώρα μας, τα νέα έρχονται από δεκάδες πηγές. Επιλέξτε λοιπόν τις περισσότερο αξιόπιστες και κινηθείτε ανάλογα. Επίσης ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα στοιχηματικά σάιτ έχει βελτιώσει αισθητά και τις αποδόσεις στα πλέον εμπορικά πρωταθλήματα, με την γκανιότα με το ζόρι να φτάνει πλέον στο 5% στους περισσότερους από τους νόμιμους μπουκ στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν το στοίχημα σε μεγάλα πρωταθλήματα έχει κυρίως θετικά στοιχεία. Το μόνο που ουσιαστικά μπορεί να προκύψει είναι να «φορτωθεί» υπέρμετρα κάποιο παιχνίδι και να πέσει η απόδοση στο ένα σημείο εκ των τριών που θα πάρει πάνω του μεγάλους τζίρους. Τέλος υπάρχει σίγουρα μεγαλύτερη διαφάνεια. Είναι ευνόητο πως είναι απείρως πιο δύσκολο να χειραγωγηθεί ένα ματς της Πρέμιερ Λιγκ παρά ένα που γίνεται στην Αίγυπτο, ή στη Χιλή.

Ποντάρισμα σε μικρότερες λίγκες

Εδώ μπορεί να προκύψουν κάποια διαμάντια, αλλά θέλει πολύ ψάξιμο από τη μεριά σας. Δηλαδή οι μπουκ είναι κι αυτοί άνθρωποι και κάνουν λάθη. Γι’ αυτό πολλές φορές οι traders σε μονοπάτια που δεν ξέρουν και πολύ καλά, αστοχούν στις τιμές που δίνουν. Κάποιες φορές εις βάρος των παικτών, κάποιες όμως άλλες φορές υπέρ τους. Εκεί είναι που πρέπει να είστε σε εγρήγορση. Παρότι η γκανιότα είναι υψηλότερη σε σχέση με τις μεγάλες λίγκες (λογικό αφού οι εταιρείες πρέπει να καλυφτούν από την εν μέρει άγνοιά τους κι από παράξενα πονταρίσματα), υπάρχουν περιπτώσεις όπου κάποια σημεία πληρώνουν… χρυσάφι. Αυτό συμβαίνει κυρίως με φαβορί. Για παράδειγμα ένα φαβορί του 1.30 στην Πρέμιερ Λιγκ αν το προσφέρει ο μπουκ 1.30 στη Φινλανδία, δύσκολα θα ασχοληθεί κάποιος. Για τον λόγο αυτό, αλλά και για κακό «διάβασμα» εκεί μπορεί να βρεθούν σημαντικές διαφορές, όπου να δίνουν αξία σε κάθε ποντάρισμα με τις αποδόσεις να είναι αισθητά υψηλότερες απ’ ότι πρέπει και να δημιουργούν αξία στο στοίχημα.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
eeep disclaimer
Betshop
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίξτε σε συγκεκριμένες λίγκες

Το εμφανές του διλήμματος που δίνει και τη λύση, είναι ότι καλό θα ήταν να ποντάρετε κυρίως σε μεγάλες λίγκες. Αυτή είναι όμως η πρώτη ανάγνωση, η εμφανής. Η δεύτερη και πλέον σημαντική είναι ότι πρέπει να παίζετε εκεί που έχετε γνώση. Κλείνοντας λοιπόν από τη μεριά μας θα σας δώσουμε μία συμβουλή. Παίζετε σε μία λίγκα, άντε δύο ή τρεις το πολύ. Όποιες κι αν είναι αυτές (ή αυτή). Δεν μπορείτε να μάθετε 20 πρωταθλήματα απ’ έξω. Ούτε καν πέντε. Επιλέξτε έναν tipster που δεν πλατιάζει, δεν ανοίγεται σε πολλές διοργανώσεις, κάνει κάτι με γνώση και υπευθυνότητα και διαβάζει τα πάντα για 1-2 πρωταθλήματα. Ακολουθήστε τόσο αυτόν όσο και το παράδειγμα του. Ενημερωθείτε και μόνος σας. Στο στοίχημα η γνώση είναι σύμμαχος. Αποκτήστε την μέχρι εκεί που μπορείτε. Η εξειδίκευση θα σας βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Διαβάστε ακόμα