Στοιχηματικές εταιρίες

Τι δείχνουν οι αλλαγές αποδόσεων. Σωστά και λάθος συμπεράσματα

Οι αλλαγές στις αποδόσεις στο στοίχημα είναι η χαρά όλων όσων αγαπούν τις θεωρίες συνωμοσίας. Έπεσε αυτό το σημείο, άραγε θα έρθει. Ανέβασαν αυτήν την απόδοση για να μας δελεάσουν να ποντάρουμε και θα σπάσει για να μας τα πάρουν.

Interwetten.gr, το Στοίχημα είναι το άθλημά μας!
eeep disclaimer
Interwetten
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πόσες φορές δεν τα έχετε ακούσει αυτά; Υπάρχει άραγε παίκτης του στοιχήματος, έστω και στα πρώτα βήματα (εκεί δικαιολογείται κατά κάποιον τρόπο), που να μην τα έχει πει αυτά. Εμείς σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να καταδείξουμε συνοπτικά και ξεκάθαρα, τι δείχνουν οι αλλαγές αποδόσεων και τι συμπεράσματα μπορούν να προκύψουν από αυτές. Δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύεστε με μύθους και συνωμοσίες. Θα μείνουμε σε ότι ισχύει.

Κομβικός παράγοντας ο τζίρος

Το στοιχηματικό σάιτ δεν παίζει στοίχημα. Παίζει με τα μαθηματικά. Με την γκανιότα, την επίσημη προμήθεια που έχει για το προϊόν που προσφέρει. Γι’ αυτόν τον λόγο το τι στοιχήματα δέχεται και σε τι όγκο στο κάθε σημείο επηρεάζει σημαντικά τις αποδόσεις. Για παράδειγμα αν σε ένα goal/no goal έχει βγάλει απόδοση στο 1.75/2.00 αντίστοιχα και ο κόσμος ποντάρει σε συντριπτική πλειοψηφία στο πρώτο, τότε θα αναγκαστεί να αυξομειώσει τις τιμές. Δεν μπορεί να αποσύρει την αγορά (σπάνια γίνεται αυτό), αλλά μειώνοντας την τιμή στο goal αποθαρρύνει τους παίκτες από το να ποντάρουν σε αυτό, ή τους ενθαρρύνει αν θέλετε να ποντάρουν στην κόντρα (στο no goal δηλαδή), όπου η απόδοση θα έχει ανέβει και θα υπάρχει αξία.

Ειδήσεις-Νέα-Εξελίξεις

Δεύτερος σημαντικός παράγοντας για την αλλαγή της απόδοσης είναι τα αγωνιστικά νέα της κάθε ομάδας. Άλλη ομάδα η Τότεναμ με τον Χάρι Κέιν στην επίθεση και άλλη χωρίς αυτόν. Στο μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός δεν είναι ίδιος με τον Καλάθη και δίχως τον μεγάλο του αρχηγό. Αν λείπουν κάποιοι σημαντικοί παίκτες από μία ομάδα, τότε εύλογα είναι πιο δύσκολο να κερδίσει και η τιμή θα ανέβει. Αν όμως επιστρέφει κάποιος σούπερ σταρ, τότε η απόδοση θα πέσει.

Επίσης, η αγωνιστική κατάσταση της κάθε ομάδας επηρεάζει τις αποδόσεις. Αλλιώς θα αντιμετωπιστεί από τους μπουκ μία ομάδα που έχει να χάσει 10 αγωνιστικές και με διαφορετικό τρόπο, αυτή που δεν έχει κερδίσει στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της.

Συνθήκες-Τι διακυβεύεται

Θα βρείτε πολλές φορές κάποιες «παράξενες» αποδόσεις σε ισοπαλίες κυρίως στις τελευταίες αγωνιστικές κάποιων πρωταθλημάτων, ή σε μεγάλες διοργανώσεις στις φάσεις των ομίλων. Κάτω από ποιες συνθήκες (κυρίως βαθμολογικές) διεξάγεται ένα ματς είναι κάτι που επηρεάζει πολύ τις αποδόσεις. Για παράδειγμα αν και οι δύο ομάδες βολεύονται με την ισοπαλία και κερδίζουν κάτι πολύ σημαντικό με αυτόν τον έναν βαθμό, τότε το «Χ» υποχωρεί σε επίπεδα κάτω από το 2.00.

Απότομες μεταβολές

Εδώ υπάρχει «ζουμί» και χρειάζεται μεγαλύτερη εξειδίκευση. Αν ξαφνικά αλλάξει το φαβορί σε ένα παιχνίδι, ή η μεταβολή στην απόδοση είναι τεράστια πρέπει να κάνουμε πρώτα το εξής: να κοιτάξουμε αν αυτό συμβαίνει σε μία εταιρεία ή σε περισσότερες. Αν είναι μόνο σε μία πιθανότατα είναι θέμα τζίρου που έχει πάρει στο συγκεκριμένο σημείο, η συγκεκριμένη εταιρεία. Αν όμως αυτή η αλλαγή υπάρχει παντού, τότε η υπόθεση χρήζει ενδελεχούς έρευνας. Καλό είναι να εμπιστευτείτε αξιόπιστα σάιτ και να ψάξετε για τυχόν εξελίξεις πάνω στην αναμέτρηση που υπάρχουν οι μεταβολές.

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημά μας! 21+
eeep disclaimer
Interwetten
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλήθειες και… μύθοι

Συμπερασματικά, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τα ανωτέρω, οι αλλαγές αποδόσεων οφείλονται κυρίως στους τομείς που αναφέραμε. Όσον αφορά τις απότομες αυξομειώσεις και φαινομενικά αναίτιες και μη αναμενόμενες, να είστε προσεκτικοί. Μπορεί να μη σημαίνουν και τίποτα, αλλά να σημαίνουν και πολλά. Σε αυτήν την περίπτωση ανατρέξτε σε όποιον εμπιστεύεστε και σας έχει δείξει ότι κάνει με συνέπεια τη δουλειά του πάνω στο στοίχημα. Μην ακούτε τον κάθε επιτήδειο ή μυθολάγνο, που θέλει εκουσίως ή έστω ακουσίως να σας βλάψει.

Διαβάστε ακόμα