Στοιχηματικές εταιρίες

Στοίχημα με ανατροπές

Για όσους αναζητούν στοιχήματα με μεγαλύτερες αποδόσεις από τις συνηθισμένες, η περίπτωση των ανατροπών είναι ιδανική. Πρόκειται για τα πιο καλοπληρωμένα, με αποδόσεις συνήθως διψήφιες ή λίγο χαμηλότερες, ανάλογα με το φαβορί. Η συγκεκριμένη επιλογή, αν γίνει πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, σε επιλογή ημίχρονο/τελικό, χρειάζεται μεγάλη τύχη. Είναι σαφέστατα πιο δύσκολο να επιβεβαιωθεί σε σύγκριση με την επιλογή ενός σημείου πριν από το ματς.

Ωστόσο, στο live betting τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Και μπορούν να σας οδηγήσουν σε ένα καλό ταμείο, αρκεί να παρακολουθείτε το γεγονός που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το στοίχημα με live streaming βοηθάει σε αυτήν την επιλογή, καθώς βοηθάει τους παίκτες να έχουν καλύτερη εικόνα του αγώνα.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
eeep disclaimer
Betshop
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ας δούμε όμως ξεχωριστά τις δύο περιπτώσεις:

Ημίχρονο/Τελικό

Η ανατροπή ημίχρονο/τελικό είναι φυσικό να μην έχει πολλές πιθανότητες επιβεβαίωσης. Γι’ αυτό και θα βρείτε πολύ καλές αποδόσεις σε όλα τα παιχνίδια, ανάλογα βέβαια με τη δυναμική των ομάδων.

Το 1ημίχρονο/2τελικό και το ανάποδο, δηλαδή 2ημίχρονο/1τελικό έχουν συνήθως διαφορετική απόδοση, Συμβαίνει και όταν οι ομάδες εμφανίζονται ισοδύναμες στις συμβατικές αποδόσεις του 1Χ2. Το να κάνει την ανατροπή ο γηπεδούχος δίνεται παραδοσιακά σε μικρότερη απόδοση, καθώς στατιστικά έχει συμβεί περισσότερες φορές. Το ίδιο ισχύει και για τα φαβορί.

Για να κάνετε την κατάλληλη επιλογή στο ημίχρονο/τελικό θα πρέπει να έχετε ένα καλό δείγμα από προηγούμενα ματς. Να ξέρετε για παράδειγμα ότι η μία από τις δύο ομάδες μπαίνει δυνατά στο ματς και σκοράρει. Ή ότι στο δεύτερο ημίχρονο πέφτει η απόδοσή της.

Υπάρχουν ομάδες που είναι νωθρές όσο το ματς είναι 0-0 και ξυπνάνε μόλις δεχτούν γκολ, ικανές πάντα για την ανατροπή.

Το πλεονέκτημα στο live betting

Κάποιοι θεωρούν ότι το live υφίσταται μόνο για τις ανατροπές. Ίσως να μην έχουν και πολύ άδικο. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού δεν υπάρχει περιορισμός για την ανατροπή. Να παίξετε δηλαδή άσο στο ημίχρονο και διπλό για τελικό αποτέλεσμα.

Το ευχάριστο του live είναι ότι ποντάρετε αναλόγως με την εξέλιξη. Αν η Μπαρτσελόνα δεχτεί γκολ στο «Καμπ Νόου» από την Αλαβές, εμφανίζεται μια μεγάλη ευκαιρία για στοίχημα. Η ανατροπή δεν πληρώνει στο 1.18 ή στο 1.20 που βρισκόταν ο άσος πριν από τη σέντρα. Και όσο περνάει η ώρα, η απόδοση ανεβαίνει. Στο δεύτερο ημίχρονο θα διπλασιαστεί. Αν βιάζεστε, δεν είναι άσχημα να παίξετε τη νίκη της παρέας του Μέσι στο 1.80 ή ακόμη και στο 1.60. Τις περισσότερες φορές θα επιβεβαιωθείτε.

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με άλλα φαβορί. Απλώς πρέπει να περιμένετε την εξέλιξη και να παρακολουθείτε το παιχνίδι.

Ανατροπή με ισοδύναμες ομάδες

Σε αγώνες που υπάρχουν ομάδες ίδιας δυναμικότητας οι αποδόσεις είναι καλύτερες. Πολλές φορές μάλιστα ενδέχεται να προηγηθεί η ομάδα που θα έπρεπε να βρίσκεται πίσω στο σκορ. Αν παρακολουθείτε την αναμέτρηση στο live, δεν θα δυσκολευτείτε να ποντάρετε σε ανατροπή. Και εφόσον επιβεβαιωθεί η πρόβλεψή σας, θα βρεθείτε καλοπληρωμένοι. Άλλο ένα πλεονέκτημα στο live betting, αρκεί να μην κάνετε υπερβολές.

Επίσης, έχετε στο νου σας ποια ομάδα διαθέτει πιο ισχυρό κίνητρο. Στις τελευταίες αγωνιστικές μπορεί ο ένας από τους δύο αντιπάλους να είναι αδιάφορος και να προηγηθεί. Αν ο άλλος θέλει τη νίκη για να σωθεί ή να βγει στην Ευρώπη ή να πάρει το πρωτάθλημα, θα κάνει τα πάντα μέχρι το φινάλε για να το πετύχει.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
eeep disclaimer
Betshop
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η περίπτωση του cash out

Η επιλογή του cash out εξαρτάται από την τακτική του κάθε παίκτη. Σημασία πολλές φορές το να αποφύγουμε το αρνητικό πρόσημο. Ανατρέξτε στο αρχείο σας για να διαπιστώσετε πόσες ανατροπές «έσπασαν» και πόσες επιβεβαιώθηκαν στο τέλος. Δείτε τη διαφορά. Για να βγει θετικό το πρόσημο, χρειάζεται οι αγώνες που επιλέξατε να κάνετε cash out να είναι περισσότεροι, περίπου κατά 30%, από εκείνους που τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Διαβάστε ακόμα