Στοιχηματικές εταιρίες

Πώς θα επιλέξω την κατάλληλη στοιχηματική εταιρία

Η επιλογή της κατάλληλης στοιχηματικής εταιρίας είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες, που είναι βασικοί για την τελική επιλογή. Και κρίνεται επίσης από πολλές λεπτομέρειες, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία και τα γούστα του παίκτη. Περί ορέξεως… κολοκυθόπιτα, που λέει και ο θυμόσοφος λαός.

Από το 2012 που μπήκε σε εφαρμογή η νομοθεσία για το διαδικτυακό στοίχημα, μπορείτε να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στη δωδεκαετία που προηγήθηκε, οι παίκτες ήταν στο έλεος των ιστοσελίδων. Κάθε άλλο. Πάντως, στις μέρες μας, υπάρχουν πολλές νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
eeep disclaimer
Betshop
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αξιοπιστία είναι το σημαντικότερο κριτήριο για κάποιον που θέλει να διασκεδάσει παίζοντας στοίχημα. Η σωστή επιλογή είναι πλέον απλή υπόθεση. Αρκεί μια έρευνα στο διαδίκτυο για να πάρετε μια ιδέα, από προσφορές, γκανιότες, αποδόσεις, cash out και γενικότερα τις αγορές που κυκλοφορούν. Αν σας βολεύουν οι όροι, οι προϋποθέσεις και οι συναλλαγές, τότε να είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει την κατάλληλη επιλογή.

Περί αξιοπιστίας

Με δεδομένο ότι έχουμε μπει στον έβδομο χρόνο του νόμιμου online betting, μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς. Αν πάλι κάποιοι έχουν οποιοδήποτε ενδοιασμό, χρειάζεται να εξετάσουν ορισμένες παραμέτρους για να είναι απόλυτα σίγουροι. Ποιες είναι αυτές; Άδεια, έδρα και αξιολόγηση της ιστοσελίδας.

Η άδεια είναι το πιο απλό. Αν ρίξετε μια ματιά και σε ποια αρχή έχει εκδοθεί η και τον τόπο που εδρεύει, θα είστε απόλυτα καλυμμένοι. Η Μεγάλη Βρετανία, τα επίσης βρετανικά Isle of Man και Alderney, η Μάλτα και το Γιβραλτάρ είναι βασικοί δείκτες αξιοπιστίας.

Φίλοι και γνωστοί θα μπορούν να σας συμβουλέψουν, πιθανότατα από προσωπική πείρα. Επίσης, στο διαδίκτυο υπάρχουν ιστοσελίδες όπου θα διαβάσετε για την αξιολόγηση των ιστοσελίδων. Φόρουμ με σχόλια παικτών που κρίνουν τις αποδόσεις και την ταχύτητα των συναλλαγών. Αξιολογήστε και αποφασίστε ποια είναι η ιστοσελίδα που σας ταιριάζει. Ο μαγικός κόσμος του διαδικτυακού στοιχήματος σας περιμένει.

Ισχυρά ονόματα

Όπως είναι γνωστό, υπάρχουν ιστοσελίδες κολοσσοί. Πάμπολλα τα παραδείγματα. Όσο πιο ισχυρή παρουσιάζεται μια ιστοσελίδα, τόσο πιο αξιόπιστη είναι απέναντι στους παίκτες. Ένα ισχυρό brand name θα σας προσφέρει τα πάντα. Υψηλές αποδόσεις, εκατοντάδες επιλογές, καταπληκτικό live betting και κυρίως ασφάλεια στις συναλλαγές. Προσθέστε ό,τι άλλο θεωρείτε σημαντικό και μην χάνετε χρόνο.

Άμεση ανάληψη

Για την κατάθεση δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά. Γίνεται εύκολα, από τη στιγμή που έχετε επιλέξει την ιστοσελίδα που θα παίξετε. Μην ξεχνάτε ότι όλα έχουν απλοποιηθεί. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ποντάρετε από το κινητό σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Οι περισσότερες ιστοσελίδες διαθέτουν mobile app. Θα ήταν αδύνατο λοιπόν να καθυστερούν τα κέρδη στους παίκτες. Όσο εύκολη υπόθεση είναι η κατάθεση άλλο τόσο πρέπει να είναι και η ανάληψη.

Οι συναλλαγές με κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική) είναι μια παλιά μέθοδος. Τώρα οι ιστοσελίδες προσφέρουν περισσότερες επιλογές. Paysafecard, Moneysafe, ηλεκτρονικά πορτοφόλια (Skrill, Νeteller κ.α.) είναι πλέον εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία.

Είναι σημαντικό να ελέγξετε τα κατώτερα όρια κατάθεσης και ανάληψης, όπως και το αν υπάρχουν χρεώσεις στις συναλλαγές. Να αποφεύγετε το max bet (μέγιστο ποντάρισμα), αν και σε αυτή την περίπτωση η ασφάλεια είναι επιβεβαιωμένη. Αρκεί η ιστοσελίδα το έχει δεχτεί.

Tάχιστη εξυπηρέτηση

Οι περισσότεροι παίκτες θέλουν να βρίσκονται σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Αυτό προϋποθέτει να είναι ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες. Αν υπάρχει άμεση ανάληψη και καλό προϊόν, το μόνο που απομένει είναι η εξυπηρέτηση. Και επιβάλλεται να υπάρχει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σε ολόκληρο το 24ωρο.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
eeep disclaimer
Betshop
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχουν στιγμές που οι παίκτες χρειάζονται άμεση βοήθεια σε τυχόν απορίες ή εμπόδια που μπορεί να προκύψουν. Θέλουν βοήθεια άμεση και χρειάζεται να ξέρουν αν μπορούν να την αναζητήσουν. Οι επιλογές είναι πολλές: Τηλεφωνικά, μέσω chat ή μέσω e-mail. Οι ιστοσελίδες που λειτουργούν όλη τη μέρα και με όλους τους τρόπους κάνουν τους παίκτες να νιώθουν ασφαλείς. Άλλος ένας σημαντικός λόγος για να κλείσετε το κεφάλαιο κάνοντας την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Διαβάστε ακόμα