Στοιχηματικές εταιρίες

Στοίχημα με σύστημα

Ωραία τα μονά αποδεκτά και το στόιχημα με παρολί όμως για κάποιους η μαγεία του στοιχήματος βρίσκεται στο σύστημα. Πρόκειται για το ποντάρισμα με ζητούμενα, όπου δεν είναι απαραίτητο να επιβεβαιωθούν όλες οι εκτιμήσεις σας για να έχετε κέρδος. Βέβαια, αν καταφέρετε να πιάσετε όλες τις επιλογές, θα κάνετε σούπερ ταμείο. Στο στοίχημα με σύστημα υπάρχει η δυνατότητα, αν τα πράγματα πάνε στραβά, να πάρετε πίσω όλο το ποντάρισμά σας ή έστω ένα μέρος αυτού.

Ένας τρόπος που μπορεί να αποδειχτεί αποτελεσματικός είναι με σημεία που έχουν υψηλές αποδόσεις. Αν επιβεβαιωθούν έστω κάποια από αυτά, ίσως η επιστροφή χρημάτων να είναι σημαντική.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
eeep disclaimer
Betshop
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σίγουρο είναι ότι το στοίχημα με σύστημα θέλει χρόνο. Ανάλυση των δεδομένων σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μετά η επιλογή του κατάλληλου συνδυασμού. Εν ολίγοις είναι για μερακλήδες.

Η κατάλληλη επιλογή

Ας ξεκινήσουμε από τα απλά. Επιλέξτε μια σειρά αγώνων, όπου η μικρότερη δυνατή επιτυχία, σας δίνει τουλάχιστον πίσω το ποντάρισμά σας. Παράδειγμα: Σε ένα σύστημα 3-4-5 θα πρέπει τουλάχιστον η μία τριάδα να σας δίνει πίσω καλά χρήματα. Αναλυτικά πρόκειται για 16 στήλες (μία πεντάδα, 5 τετράδες και 10 τριάδες), κατά συνέπεια είναι συμφέρον η απόδοση της τριάδας να πλησιάζει στο 16.00! Οπότε το κάθε παιχνίδι θα πρέπει να έχει τιμή από 2.50 και πάνω.

Επί της ουσίας το συγκεκριμένο σύστημα αξίζει σε αποδόσεις του 3,00 για να έχει καλό αποτέλεσμα. Αλλιώς δεν αξίζει να πληρώνεστε λιγότερο από το κεφάλαιο που ξοδέψατε.

Επίσης, οι αποδόσεις δεν πρέπει να έχουν αποκλίσεις. Δεν γίνεται οι περισσότερες επιλογές σας να είναι στο 3,00 και να υπάρχει παιχνίδι στην πεντάδα στο 1,60. Αν αυτό επιβεβαιωθεί μαζί με άλλα δύο, το κέρδος μπορεί να είναι μικρότερο από το ποντάρισμα.

Τα συστήματα

Ορισμένα από τα πιο γνωστά συστήματα που προκύπτουν από τα μαθηματικά και εφαρμόζονται στο στοίχημα είναι τα εξής:

Trixie

Πρόκειται για στοίχημα με τρία σημεία. Με το συγκεκριμένο έχουμε τέσσερις στήλες, δηλαδή μία τριάδα και τρεις δυάδες. Το σημαντικό σε αυτή την περίπτωση, επειδή τα παιχνίδια είναι λιγότερα, έχει να κάνει με την κάλυψη του παίκτη. Γι’ αυτό και οι αποδόσεις μπορεί να είναι χαμηλότερες, δηλαδή κοντά στο 2,00. Μια επιτυχημένη δυάδα με απόδοση 4,00 δεν πρόκειται να φέρει απώλειες. Το σύστημα αυτό ταιριάζει και σε over/under επιλέγοντας το αουτσάιντερ ή σε σημεία που το φαβορί δεν είναι πολύ μεγάλο.

Yankee

Είναι το σύστημα 2-3-4, ιδιαίτερα γνωστό και αυτό στους συστηματικούς παίκτες. Εδώ είναι 11 οι στήλες ή αν θέλετε 11 διαφορετικά στοιχήματα. Μία τετράδα, τέσσερις τριάδες και έξι δυάδες. Εδώ η απόδοση ανεβαίνει και το μίνιμουμ στη δυάδα πρέπει να πλησιάζει το 11,00. Άρα κάθε ματς κατά μέσο όρο πρέπει να έχει απόδοση κοντά στο 3,35. Τα ζητούμενα δηλαδή πρέπει να αφορούν είτε ισοπαλίες είτε κάποια αουτσάιντερ. Μην φανταστείτε ότι ψάχνετε κάτι απίθανο.

4-5-6

Είτε είστε καλοί στα μαθηματικά είτε όχι, το 4-5-6 είναι το ανώτερο που αξίζει να παίξετε. Ίσως και το πιο αγαπητό στην Ελλάδα σε παλαιότερες εποχές, όταν το στοίχημα παιζόταν στα πρακτορεία. Με 22 στήλες που περιλαμβάνουν μία εξάδα, έξι πεντάδες και 15 τετράδες. Ιδιαίτερα ικανοποιητικό γιατί μπορεί να παιχτεί με αποδόσεις του 2,20 κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι ούτε το ποντάρισμα ξεφεύγει, ούτε είναι απίθανο να πάρετε πίσω τα χρήματά σας. Οι παίκτες του στοιχήματος στην Ελλάδα το χρησιμοποίησαν και εξακολουθούν να το χρησιμοποιούν κυρίως σε ισοπαλίες. Με αποδόσεις από 3,00 και πάνω, που είχε ως συνέπεια το κέρδος να είναι τετραπλάσιο του πονταρίσματος. Αν και τέσσερις ισοπαλίες έρχονται πολύ δύσκολα, αξίζει το ρίσκο. Γι’ αυτό και είναι από τα πιο αγαπημένα συστήματα.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
eeep disclaimer
Betshop
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προς αποφυγή

Συστήματα τύπου Martingale, με στάνταρ και ισοπαλίες είναι αρκετά ριψοκίνδυνα και χρειάζονται ισχυρό κεφάλαιο. Και δεν σηκώνουν έλλειψη πειθαρχίας. Το σύστημα χρειάζεται… σύστημα από τον παίκτη και ορισμένοι κάποιες φορές παρασύρονται και ξεφεύγουν.

Διαβάστε ακόμα