Στοιχηματικές εταιρίες

Στοίχημα με παρολί

Για άλλους είναι αγαπημένη επιλογή στις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχημάτων, για άλλους ξεπερασμένη. Σίγουρα πάντως θεωρείται δελεαστική διότι το κέρδος είναι στις περισσότερες περιπτώσεις ικανοποιητικό. Το παρολί σημαίνει συνδυασμός δύο ή περισσότερων αγώνων δίχως κάποιο σύστημα. Επιλέγετε τα παιχνίδια που σας αρέσουν και ποντάρετε σε αυτά πολλαπλασιάζοντας τις τρεις αποδόσεις. Η συνολική απόδοση είναι το ζητούμενο στο παρολί και θα πληρωθείτε μόνο εφόσον επιβεβαιωθούν όλες οι επιλογές σας. Αν τυχόν αποτύχετε έστω σε μία, τότε το στοίχημα θεωρείται χαμένο.

Ασφαλείς μέθοδοι κατάθεσης και άμεσες αναλήψεις στη winmasters
eeep disclaimer
Winmasters
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γενικότερα, πρόκειται για ένα δελεαστικό στοίχημα γιατί μπορεί να μεγιστοποιήσει τα κέρδη σας. Είναι διαφορετικό να παίξετε ένα παιχνίδι με απόδοση 2,00 και διαφορετικό τέσσερα ματς με την ίδια κατά μέσο όρο απόδοση. Δηλαδή 2,00Χ2,00Χ2,00Χ2,00= 16. Τέσσερα ματς με 16 απόδοση και ποντάρισμα 10 ευρώ δίνουν κέρδος 160.

Υπάρχουν και προεπιλεγμένα παρολί από τις ιστοσελίδες, στα οποία προσφέρεται μεγαλύτερη απόδοση συνολικά, σε σύγκριση με το γινόμενο των αγώνων. Είναι μια προσπάθεια προώθησης του συγκεκριμένου στοιχήματος.

Η λογική του παρολί

Στη σημερινή εποχή η πληθώρα επιλογών για παρολί εξυπηρετεί απόλυτα τους παίκτες. Πολλοί όμως πέφτουν στην παγίδα με τα «σίγουρα σημεία» που γίνονται παρολί. Κατ’ αρχάς στον τζόγο δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο. Αν λοιπόν επιλέξετε να ποντάρετε σε έξι ματς με σούπερ φαβορί του 1,20, η απόδοση θα φτάσει μετά βίας στο 2,98. Όσο πιθανό φαίνεται να επιβεβαιωθεί το καθένα ξεχωριστά, τόσο δύσκολο είναι να πιάσετε και τα έξι. Δεν το λέμε εμείς, αλλά τα μαθηματικά και η στατιστική.

Η λογική και η στρατηγική είναι καθοριστικός παράγοντας. Συνδυάστε τις κατάλληλες αγορές. Ποντάρετε σταθερά και μην ενθουσιάζεστε. Ούτε πολύ μικρές αποδόσεις, ούτε πολύ μεγάλες εκπλήξεις. Μια μέση κατάσταση που να βασίζεται στη σωστή μελέτη του παιχνιδιού. Επίσης, αν ποντάρετε σε πολλά παιχνίδια, αυξάνετε μεν την γκανιότα, μειώνετε δε την πιθανότητα κέρδους.

Μην παίζετε, για παράδειγμα, μια οκτάδα. Σπάστε τα παιχνίδια σε δύο τετράδες.

Κλασικά παρολί και με ζητούμενα

Τα κλασικά παρολί τα προτιμούν ακόμη οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες, που είχαν συνηθίσει στο μακρινό παρελθόν να παίζουν ΠΡΟΠΟ. Τους φαίνεται πιο απλή μια τετράδα ή μια εξάδα αγώνων από 13 και 14 που έπαιζαν κάποτε.

Οι δυάδες είναι αναμφίβολα η καλύτερη επιλογή. Υψηλότερη απόδοση από τα μονά, με αρκετές πιθανότητες να υπάρξει επιτυχία. Από τρεις αγώνες και πάνω μειώνεται το ποσοστό επιβεβαίωσης. Είναι προτιμότερο να το αποφεύγετε.

Τα στοιχήματα πολλών αγώνων με ζητούμενα, είτε πλήρη, είτε συνδυαστικά είναι τα πιο διαδεδομένα. Οι αποδόσεις βέβαια δεν είναι το ίδιο υψηλές όπως στα κλασικά παρολί. Ωστόσο, δίνουν τη δυνατότητα να πληρωθείτε, ακόμη και αν έχετε κάνει λανθασμένες επιλογές, ανάλογα με το είδος του παρολί που επιλέξατε. Κατά συνέπεια αυξάνονται οι πιθανότητες κέρδους. Μην ξεχνάτε ότι δεν μπορείτε να τα έχετε όλα.

Συνδυαστικά παρολί

Στα συνδυαστικά παρολί κάποια σημεία παίζονται στάνταρ και άλλα με ζητούμενα. Η επιλογή γίνεται για να μειωθούν οι στήλες, ειδικά όταν έχουμε παρολί με πολλά ματς. Κάποτε γινόταν το ίδιο στο ΠΡΟΠΟ με μεταβλητές.

Οι ιστοσελίδες έχουν υιοθετήσει συστήματα πλήρους ανάπτυξης, τα οποία μάλιστα έχουν και ξεχωριστές ονομασίες. Για παράδειγμα:

Trixie (4 στήλες): Πλήρης ανάπτυξη τριάδας (3 δυάδες, 1 τριάδα).

Yankee (11 στήλες): Πλήρης ανάπτυξη τετράδας (6 δυάδες, 4 τριάδες, 1 τετράδα).

Canadian ή Super Yankee (26 στήλες): Πλήρης ανάπτυξη πεντάδας (10 δυάδες, 10 τριάδες, 5 τετράδες, 1 πεντάδα).

Heinz (57 στήλες): Πλήρης ανάπτυξη εξάδας (15 δυάδες, 20 τριάδες, 15 τετράδες, 6 πεντάδες, 1 εξάδα).

Super Heinz (120 στήλες): Πλήρης ανάπτυξη επτάδας (21 δυάδες, 35 τριάδες, 35 τετράδες, 21 πεντάδες, 7 εξάδες, 1 επτάδα).

Goliath (247 στήλες): Πλήρης ανάπτυξη οκτάδας (28 δυάδες, 56 τριάδες, 70 τετράδες, 56 πεντάδες, 28 εξάδες, 8 επτάδες, 1 οκτάδα).

Διαβάστε ακόμα