Στοιχηματικές εταιρίες

Στοίχημα σε τένις

Από τα πιο ελκυστικά αθλήματα στον χώρο του στοιχήματος είναι το τένις. Με αμέτρητα τουρνουά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και ποικιλία στο βαθμό δυσκολίας. Η ταχύτητα και η εναλλαγή των συναισθημάτων προσφέρει στους παίκτες ένα επιπλέον κίνητρο για να ποντάρουν ιδίως στο live του αγώνα, που προσφέρεται στις online ιστοσελίδες στοιχήματος.

Με τόσα τουρνουά είναι φυσικό να έχει αυξηθεί ραγδαία και η ποικιλία των αγορών. Οι επιλογές πλέον είναι εκατοντάδες. Με πιο βασικές τον νικητή του σετ, τον νικητή του γκέιμ, ακόμη και αυτού που θα κατακτήσει τον επόμενο πόντο.

Είναι όμως και ένα σπορ που έχει να κάνει με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Με τη φόρμα και την ψυχολογία όσων αγωνίζονται να είναι αρκετά ευμετάβλητη. Εννοείται ότι οι κορυφαίες διοργανώσεις παραμένουν τα τέσσερα μεγάλα Grand Slam. Με βάση αυτά γίνεται η προετοιμασία όλων των αθλητών στη διάρκεια της σεζόν.

Ασφαλείς μέθοδοι κατάθεσης και άμεσες αναλήψεις στη winmasters
eeep disclaimer
Winmasters
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιφάνεια του τερέν

Ένας σημαντικός παράγοντας στην εξέλιξη των αγώνων αποτελεί η επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου. Το τένις παίζεται σε διαφορετικά γήπεδα, ανοιχτά και κλειστά, ενώ από το τερέν καθορίζεται και η ικανότητα του κάθε τενίστα.

Ο Ράφα Ναδάλ είναι ο «βασιλιάς» στο χώμα και έχει νικήσει μόνο δύο φορές στο χορτάρι του Γουίμπλεντον. Ο Ρότζερ Φέντερερ από την άλλη δεν μετέχει πλέον στο Ρολάν Γκαρός, το οποίο έχει κατακτήσει μόνο μία φορά! Ο Ελβετός έχει άλλα 19 Grand Slam στην τροπαιοθήκη του.

Στα σκληρά τερέν, που ονομάζονται και quick, η ταχύτητα της μπάλας είναι πολύ μεγαλύτερη. Όπως για παράδειγμα στο Αμερικανικό και στο Αυστραλιανό Οπεν, όπου χρειάζεται διαφορετική τεχνική και παίζει σημαντικό ρόλο και η δύναμη.

Η φόρμα δεν διαρκεί πάντα

Ο 19χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση τα δύο τελευταία χρόνια. Αν και αουτσάιντερ, έγινε πρωταγωνιστής σε αρκετά τουρνουά. Και διατηρήθηκε για καιρό στο υψηλότερο επίπεδο.

Υπάρχουν περίοδοι που οι τενίστες κάνουν μεγάλα σερί. Για τον Τσιτσιπά οι νίκες του εξακολουθούν να έχουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ήταν πολλοί οι αγώνες που κέρδισε με αντιπάλους που βρίσκονταν ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τη Μαρία Σάκκαρη. Σε αυτές τις περιπτώσεις βρίσκονται και οι καλύτερες στοιχηματικές ευκαιρίες για να πάτε ταμείο.

Κούραση και ψυχολογία

Δύο βασικές έννοιες που έχουν μεγάλη σχέση μεταξύ τους. Η κούραση, όπως λένε πλέον οι ψυχολόγοι και οι γυμναστές, δεν είναι κυρίως σωματική για τους αθλητές. Είναι ψυχολογική.

Οι τενίστες μπαίνουν από το ένα αεροπλάνο στο άλλο και μέσα σε λίγες ώρες αλλάζουν κλίμα. Αλλάζουν και ήπειρο αν χρειαστεί. Η κόπωση είναι δεδομένη και έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με τις μεταπτώσεις που βιώνει ο οργανισμός.

Χρειάζεται σωστή διατροφή και ευελιξία στο πρόγραμμα της προπόνησης και στον τρόπο ξεκούρασης.

Το άσχημο για τους παίκτες του στοιχήματος είναι ότι δεν γνωρίζουν ποιες καταστάσεις βιώνουν οι τενίστες πριν από τους αγώνες. Είναι πολλές οι λεπτομέρειες που καθορίζουν την ψυχολογία τους. Η αστάθεια στην αγωνιστική εικόνα μπορεί να είναι χαρακτηριστικό και των κορυφαίων του αθλήματος. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για ανθρώπους χωρίς προσωπική ζωή και σταθερή βάση για μεγάλα διαστήματα.

Τραυματισμοί

Πολλές φορές δεν υπάρχει το απαραίτητο feedback. Το ρεπορτάζ είναι ελλιπές και δεν γνωρίζουν οι παίκτες του στοιχήματος την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών. Υπάρχουν παιχνίδια που εμφανίζονται κάποιοι με τραυματισμούς και έντονες ενοχλήσεις. Και στη μέση της αναμέτρησης εγκαταλείπουν. Όσο περισσότερα γνωρίζετε πριν τον αγώνα, τόσο το καλύτερο. Ειδάλλως περιμένετε να δείτε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι αντίπαλοι, για να ποντάρετε στο live.

Τα Grand Slam

Οι διοργανώσεις Ρολάν Γκαρός, Γουίμπλεντον, Αυστραλιανό και Αμερικανικό Όπεν είναι οι πιο δημοφιλείς. Για τους τενίστες και τις τενίστριες είναι οι σημαντικότερες. Σε αυτές ρίχνουν όλο το βάρος, ενώ καθορίζεται και ο προγραμματισμός όλης της χρονιάς.

Μεγάλους τζίρους κάνουν και τα χιλιάρια τουρνουά, όπου χρειάζεται ιδιαίτερη γνώση για να ποντάρετε. Προσέξτε, διότι πριν και μετά τα Grand Slam τα φαβορί μπορεί να μην καίγονται για τις άλλες διοργανώσεις.

Ασφαλείς μέθοδοι κατάθεσης και άμεσες αναλήψεις στη winmasters
eeep disclaimer
Winmasters
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Live betting

Στην εξέλιξή του το τένις είναι πολύ συναρπαστικό. Όταν παρακολουθείτε έναν αγώνα οι αποδόσεις αλλάζουν συνέχεια. Το κέρδος μπορεί να γίνει εύκολη υπόθεση, αλλά μπορεί να αποδειχτεί και παγίδα. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και χρειάζεται να έχετε γνώση.

Μια καλή περίπτωση στο live είναι να ποντάρετε σε ένα φαβορί που έχασε το πρώτο σετ ή ξεκίνησε άσχημα στο παιχνίδι. Η απόδοση στη νίκη του είναι πολύ ψηλότερη από το pregame betting.

Άλλο παράδειγμα είναι το σερβίς. Όσοι έχουν δυνατά σερβίς μπορούν να αποφέρουν κέρδος στους παίκτες. Αν μάλιστα τους επιλέγετε να κερδίσουν σε σκληρή επιφάνεια, οι πιθανότητες είναι ακόμη περισσότερες. Όπως σε όλα τα παιχνίδια όμως, χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και όχι αμετροέπεια.

Διαβάστε ακόμα