Στοιχηματικές εταιρίες

Στοίχημα: Πώς να ποντάρετε σε σύνολα γκολ

συνολο γκολ στοιχημα

Μία από τις πιο διαδεδομένες επιλογές για να παίξει κανείς στοίχημα στο ποδόσφαιρο είναι να ποντάρει στα γκολ ενός παιχνιδιού. Οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν πολλές τέτοιες επιλογές. Είναι επίσης ένα από τα πιο εύκολα και απλά στοιχήματα ποδοσφαίρου. Έτσι, είναι αρκετά δημοφιλές μεταξύ των παικτών.

Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή. Οι περισσότεροι απλώς επιλέγουν ματς τυχαία και μετά μαντεύουν πόσα γκολ θα σημειωθούν. Ακολουθούν κυρίως το ένστικτό τους και αυτό όπως έχουμε τονίσει δεν δουλεύει. Τουλάχιστον αν θέλει να έχει κανείς κέρδος!

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
eeep disclaimer
Betshop
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι δυνατό να κερδίσετε χρήματα από τέτοιο είδος στοιχήματος με τη σωστή προσέγγιση. Όπως με κάθε άλλο στοίχημα ποδοσφαίρου, οφείλετε να κάνετε την έρευνά σας και να εξετάσετε παράγοντες.

Στοιχημα Over/Under

Όλα τα στοιχήματα για τα συνολικά γκολ είναι απλά. Το over/under είναι ίσως το πιο εύκολο στην κατανόηση. Το μόνο που έχετε να κάνετε εδώ είναι να προβλέψετε αν ο συνολικός αριθμός των γκολ που θα πετύχουν και οι δύο ομάδες σε έναν αγώνα θα είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος από ένα καθορισμένο όριο. Οπότε είναι βασικά ένα ποντάρισμα 50/50.

Ο πιο συνηθισμένος αριθμός για το over/under είναι συνήθως 2,5 γκολ. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι περίπου ο μέσος αριθμός τερμάτων στους αγώνες ποδοσφαίρου. Επίσης, χρησιμοποιώντας “μισό γκολ” στο όριο, το στοίχημα θα είναι πάντα κερδισμένο ή χαμένο.

Παράδειγμα 1

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 

Over 2,5: 1.60 – Under 2,5: 2.35

Όπως μπορείτε να δείτε, το όριο είναι στα 2,5 γκολ εδώ. Οπότε θα στοιχηματίζαμε στο over αν περιμένουμε ότι αυτό το παιχνίδι θα έχει τρία ή περισσότερα γκολ. Αντίστοιχα, στο under αν περιμένουμε να έχει δύο ή λιγότερα.

Ίσως παρατηρήσετε ότι υπάρχει μια αρκετά σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο αποδόσεων στη συγκεκριμένη αγορά. Αν και αυτό είναι αρκετά κοινό, δεν συμβαίνει πάντα. Οι δύο τιμές μπορεί να είναι συχνά πολύ πιο κοντά μεταξύ τους ή ακόμη και ακριβώς ίδιες. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που επηρεάζουν το παιχνίδι αλλά και από τον κάθε μπουκ.

Πολλές στοιχηματικές εταιρίες έχουν πάνω από μια επιλογή ορίων, πέρα από το 2,5.

Παράδειγμα 2

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 

Οver 0.5: 1.04 – Under 0.5: 11.50

Οver 1.5: 1.20 – Under 1.5: 4.60

Οver 3.5: 2.45 – Under 3.5: 1.55

Οver 4.5: 4.20 – Under 0.5: 1.23

Η πιθανή απόδοση είναι μικρότερη, αλλά έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσουμε.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
eeep disclaimer
Betshop
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνολικά γκολ

Εδώ ποντάρετε στο εύρος των γκολ που θα σημειωθούν. Οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν συνήθως μια σειρά επιλογών και πρέπει να επιλέξετε σε ποια θα εμπίπτει ο συνολικός αριθμός γκολ.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 

0-1: 4.60

2-3: 2.10

4-6:2.62

7+: 12.50

Αν διαλέξουμε το 0-1 εδώ, θα κερδίσουμε αν το παιχνίδι μείνει χωρίς γκολ ή έχει ένα μόνο. Θα χάσουμε αν σημειωθούν περισσότερα από ένα γκολ. Αν στηρίξουμε το 2-3, θέλουμε ο συνολικός αριθμός των γκολ που θα μπουν να είναι δύο ή τρία. Λιγότερο από δύο, ή περισσότερα από τρία, και χάνουμε. Η ίδια αρχή ισχύει για κάθε μια επιλογή.

Αυτή η αγορά απαιτεί να είμαστε πιο ακριβείς στις προβλέψεις μας. Σε αντάλλαγμα, μπορούμε να επωφεληθούμε από υψηλότερες πιθανές πληρωμές.

Ακριβής αριθμός γκολ

Καλούμαστε να είμαστε ακόμη πιο συγκεκριμένοι εδώ. Θα πρέπει να προβλέψουμε τον ακριβή αριθμό των τερμάτων που θα σημειωθούν στο παιχνίδι. Αυτό μπορεί να γίνει για το σύνολο των τερμάτων. Ή εναλλακτικά για την κάθε μια ομάδα ξεχωριστά. Ας εξετάσουμε τη δεύτερη περίπτωση.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 

Λίβερπουλ Συνολικά Γκολ

0: 6.00 – 1: 3.60 – 2: 3.35 – 3: 4.45 – 4+: 4.40

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Συνολικά Γκολ

0: 2.35 – 1: 2.40 – 2: 4.75 – 3: 14.00 – 4+: 13.00

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
eeep disclaimer
Betshop
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι προφανώς πολύ πιο δύσκολο να κερδίσετε όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την επιλογή για στοίχημα. Ωστόσο, αυτό αντικατοπτρίζεται στις πιθανότητες, καθώς είναι συνήθως πολύ υψηλότερες σε αυτές τις αγορές. Η σωστή πρόβλεψη του ακριβούς αριθμού των γκολ μπορεί να σας πληρώσει αρκετά καλά.

Σύνολο γκολ ημιχρόνου

Αυτή η παραλλαγή πονταρίσματος έχει να κάνει με τον συνολικό αριθμό των γκολ που σημειώθηκαν και από τις δύο ομάδες. Ωστόσο, αντί να ποντάρετε στο σύνολο για ολόκληρο το παιχνίδι, ποντάρετε σε αυτό για ένα συγκεκριμένο ημίχρονο. Έτσι, μπορείτε να στοιχηματίσετε στον συνολικό αριθμό των γκολ στο πρώτο ημίχρονο ή στον συνολικό αριθμό των τερμάτων στο δεύτερο μέρος.

Διαβάστε ακόμα