Στοιχηματικές Ιστοσελίδες Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!

Εγγραφή στη Winmasters

Για ποιους λόγους «παγώνουν» οι στοιχηματικοί λογαριασμοί

Το διαδικτυακό στοίχημα έχει αυξήσει τις μετοχές του κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια, καθώς μία μεγάλη μάζα παικτών έχει μετακινηθεί από τα πρακτορεία στις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες. Μέσα σε αυτήν υπάρχουν και κάποιοι “πονηροί” που στην προσπάθειά τους να ξεγελάσουν την ιστοσελίδα πιάνονται και “παγώνουν” οι λογαριασμοί τους, ενώ υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που την… πληρώνουν, χάρη σε μερικές στοιχηματικές συνήθειές τους. Παρακάτω θα δούμε κάποια από τα κριτήρια που έχουν οι ιστοσελίδες ώστε να καθορίσουν αν ο παίκτης είναι “καθαρός”.

Ποσό στοιχηματισμού

Ένα από τα πρώτα κριτήρια των ιστοσελίδων, είναι το ακριβές ποσό στοιχηματισμού. Ένας φυσιολογικός παίκτης θα ποντάρει “στρόγγυλα” ποσά κι όχι π.χ 10,21€. Φυσικά, μπορεί να τύχει να παίξει και κάποιο μη στρογγυλοποιημένο ποσό, ωστόσο η πλειοψηφία των στοιχημάτων του θα πληρεί τις “προϋποθέσεις”. Τα δεκαδικά πονταρίσματα παραπέμπουν στο arbitrage όπου για να λειτουργήσει χρειάζεται πολύ ακριβής στοιχηματισμός, επομένως καλό θα ήταν να αποφεύγονται, μιας και χτυπάει “καμπανάκι” στις ιστοσελίδες όταν γίνεται κατ’ επανάληψη.

Free bets και μπόνους

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις στοιχηματικές ιστοσελίδες είναι τεράστιος και πλέον συναντάμε ένα φαινόμενο, το οποίο δεν υπήρχε μέχρι και πριν από λίγα χρόνια. Αυτό το φαινόμενο, δεν είναι άλλο από τις διαρκής προσφορές και τα μπόνους που δίνουν οι ιστοσελίδες ώστε να προσελκύσουν ολοένα και περισσότερους πελάτες. Φυσικά, αυτό δίνει την ευκαιρία σε ορισμένους να γίνονται “κυνηγοί μπόνους”, παίζοντας με μοναδικό στόχο την εκμαίευση των προσφορών. Τέτοιοι παίκτες δεν είναι επιθυμητοί από τις ιστοσελίδες, έτσι καλό θα ήταν να διεκδικείτε τις προσφορές που δίνονται, ωστόσο να μην εστιάζετε αποκλειστικά και μόνο σε αυτές.

Σταθερά κέρδη

Φυσικά, όπως έχουμε γράψει ξανά, οι ιστοσελίδες δεν είναι ιδρύματα που μοιράζουν χρήματα, αλλά μεγάλες επιχειρήσεις. Επομένως, αν κάποιος κερδίζει συχνά και σταθερά, τότε είναι σίγουρο πως θα μπει στο “ραντάρ” των στοιχηματικών ιστοσελίδων. Για αυτό το λόγο, καλό θα ήταν να “πετάτε” και μερικά χρήματα σε στοιχήματα με λίγες πιθανότητες επαλήθευσης, ώστε να καλύπτετε τα νώτα σας.

“Χτύπημα” της αρχικής τιμής

Όταν κάποιος παίκτης επιλέγει ένα σημείο με το που ανοίξει η αγορά, τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως θα πάρει πολύ μεγαλύτερη απόδοση από αυτήν που θα δίνεται το ίδιο σημείο, λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Αν είστε λάτρης της αρχικής απόδοσης λοιπόν, καλό θα ήταν να “σπάσετε” το ποντάρισμά σας, παίρνοντας και την αρχική τιμή, αλλά και τη χαμηλότερη που πιθανότατα θα προκύψει στην πορεία.