Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!
Εγγραφή στη Winmasters

Οι δύο κανόνες για τα παρολί

Όταν ένας παίκτης επιθυμεί να παίξει στοίχημα με παρολί θα πρέπει να διαλέξει το σωστό σύστημα. Στο παρακάτω άρθρο θα αναλύσουμε τους δύο κανόνες για τα παρολί.

Ο πρώτος και πιο σημαντικός είναι, ότι απαγορεύεται να παίξετε σύστημα με αποδόσεις κάτω από το 1.60. Βεβαία, μπορείτε να το κάνετε, αλλά στο τέλος το κέρδος σας δε θα είναι πολύ μεγάλο απ’ το ποσό που επιλέξετε να ποντάρατε. Για παράδειγμα, αν επιλέξετε τέσσερις αγώνες με απόδοση 1.60 σε σύστημα 3-4 με πολλαπλασιαστή ένα ευρώ, θα πληρώσετε συνολικά 6 ευρώ.

Το κέρδος που θα αποκομίσετε θα είναι περίπου 22 ευρώ. Σε περίπτωση που παίξετε τη συγκεκριμένη «τετράδα» χωρίς σύστημα θα πάρετε 39.32 ευρώ, πολλά περισσότερα απ’ το σύστημα. Άρα, καταλήγουμε στο συμπέρασμα, ότι αν παίζετε μικρές αποδόσεις σε σύστημα, σε βάθος χρόνου θα είστε σίγουρα χαμένοι.

Ο δεύτερος κανόνας των παρολί είναι αυτός του κέρδους με το μικρότερο ζητούμενο. Θα πρέπει να υπολογίσετε δηλαδή το παρολί σας, ώστε ακόμη κι όταν έχετε μικρή επιτυχία, τότε ή θα εξασφαλίσετε τουλάχιστον την επιστροφή του αρχικού σας πονταρίσματος ή θα έχετε ένα παραπάνω κέρδος.

Αν για παράδειγμα, διαλέξετε να παίξετε σύστημα 3-4-5 (το επιλέγουν οι πολλοί παίκτες) θα πρέπει να υπολογίσετε πως η «τριάδα» σας θα πρέπει να κερδίζει παραπάνω χρήματα ή τουλάχιστον κοντά στο ποσό που αποφασίσατε να ποντάρετε. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να είστε σε βάθος χρόνου κερδισμένοι.